Diziler & Filmler Cep telefonunuzdan ilk izlediğiniz filmi hatırlıyor musunuz? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Medya oynatıcı özelliği kazanınca cep telefonları ilk olarak nokia telefonlarda izlemiştik açıkçası ben unuttum hangi filmdi diye. Siz hatırlıyor musunuz?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Cep telefonunuzdan ilk izlediğiniz filmi hatırlıyor musunuz? Cevapla Film Soruları Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunu hiç hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Cep telefonunda hiç film izlemedim. . 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hiç hatırlamıyorum. Dün yediğimi sorsana 😄 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ne yedin dün 🤪 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Kuru fasülye 🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Arı filmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu hiç hatırlamıyorum
Cep telefonunda hiç film izlemedim. .
Hiç hatırlamıyorum. Dün yediğimi sorsana 😄
Ne yedin dün 🤪
Kuru fasülye 🤣
Hayır hiç hatırlamıyorum.
Arı filmi