daha önce çıkan haberlerde ünlü oyuncunun dizinin gittiği yerden memnun olmadığı ve yapım ekibinin kitaplardan fazla uzaklaşmasını eleştirdiği belirtilmişti. Adam haklı yav
Evet ilk sezon ben hep herhalde kız yetişkin olduğunda bunlar beraber olacka falan dıye düşünuyordum ama kız yetişkinde olmadı o da ona kızım kızım diye yaklaşıyor. Kaderiniz bir demek istıyor herhalde birbirnize göz kulak olacaksınız falan filan 😀
Aynen bende hatta adamın biri Geraltın aşık olduğu kızla ilgili Geralta o senin yazgın deyil O dışarda bu kizla kaderin bir değil falan demişti bende Büyüyünce kız Geralta evlenecek sanmıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
The witcher 4. sezonu çıkacak. ama maalesef henry cavil yerine liam hamsworth geralt rolü için oynayacak
Hiç yakışmaz ya öyle olsa izlemem asla
Aynen cavill olmalı
daha önce çıkan haberlerde ünlü oyuncunun dizinin gittiği yerden memnun olmadığı ve yapım ekibinin kitaplardan fazla uzaklaşmasını eleştirdiği belirtilmişti. Adam haklı yav
Evet kitaplardan saçma yerlere gitmişti dizi. zaten 3. sezon da beğenilmedi
Sirilia Geraltın kızı mı?
Üvey kızı. süpriz yasasıyla oldu. ama normalde emhyr kızı.
Zaten bok gibi bir dizi, üstüne daha da kötü hale soktular Cavill de olmadan işleri çok zor Netflix iptal ederse biter işte
Oha Cavillsiz Witcher mi olur izlemem ben daha 2ci seziondayım
2. sezonu rezalet. Bana verseler tek başıma daha iyi senaryo yazardım
3. sezon da aynı oranda kötü
Sirilia Geraltın kızı mı?
Bir kere onun adı Cİrilla.
Geralt'ın kızı falan değil, evlatlığı
Yapmadı yeni sezonu olacak
Prenses Sirilia Geraltın kızı mı?
Üvey kızı. Koruyor kolluyor işte.
Geralta o senin yazgın deyip duruyorlar 🤣🤣
Evet ilk sezon ben hep herhalde kız yetişkin olduğunda bunlar beraber olacka falan dıye düşünuyordum ama kız yetişkinde olmadı o da ona kızım kızım diye yaklaşıyor. Kaderiniz bir demek istıyor herhalde birbirnize göz kulak olacaksınız falan filan 😀
Aynen bende hatta adamın biri Geraltın aşık olduğu kızla ilgili Geralta o senin yazgın deyil O dışarda bu kizla kaderin bir değil falan demişti bende Büyüyünce kız Geralta evlenecek sanmıştım
Evlatlık muhabbeti olmasaydı yinede büyüyünce şansı vardı. Bu saatten sonra öyle bir şey yazarlarsa saçma olur
Yok be daha sezon finali bile gelmedi
Hangi bölümdesin?
Yayinlanan son bölüm işte hatirlamiyorum şimdi yeni bölümleri bekliyorum
Prenses Sirilia Geraltın kızı mı?
Eğer Geralt'ın şu nilfgaard askerlerini yamulttuğu sahneyi diyorsan
Evet sezon finali o, o kadar dandik bir final yapmıştılar
O nedir
Dizi