Diziler & Filmler Erkekler de aşk dizileri izler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkekler aşk dizisi izliyor mu? Güncellemeler+1 yıl Erkekler aşk dizisi izleyip kendini başroldeki erkek yerine koyar mi? Erkekler de aşk dizileri izler mi? Cevapla Dizi Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet izleyen vardır ben nefret ederim izlemem zaten sevgilim yok iyice sinirlendiriyor bu diziler beni sdfsdf 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İzlemeyi sevmiyorum dizi ama sadece bir filmi sevdim başka yok. Bazen renk gelince filmlere kısa özetini izleyince gülüyorum. 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok pis aşk yaşarım güzel bi kıza hemen aşık olurum ondan sonra duygusal müzikler dinlerim acı çekerim bu kaçınca kıza kapılışım yeter aşkın mk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey sorcam kendini başrol erkek yerine koyup kizida bosrole koyuyor musunuz ben öyle yapıyorum da? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet kendimle aşık olduğum kisiyi hayal ediyorum oyuncuları ikimizmişik gibi düsunuyorum Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Arkadaş önerisi ile 5 6 Kore dizisi izlemiştim yanii 1 5 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Mouse dizisine başla, seri katil. Yorumla χάσμα +1 yıl @DedektifMinnie öneriniz için teşekkürler ama o arkadaşım özel olduğu için söylediklerini izlemiştim kusura bakmayın 😊 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Hiç sorun değil. Kore dizilerini sevdiğini düşündüğüm için tavsiye etmiştim Yorumla χάσμα +1 yıl @DedektifMinnie Maalesef her öneriyi izleyecek kadar sevmiyorum ama yine de teşekkürler 😊 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Riva ederim. Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben izlemeye çalışsam bile kafamda başka düşünceler oluyor. Hiç odaklanmıyorum. Zaten sevmem de. 0 0 Yorumla
Deformegözlükcel Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben seviyorum ama benim izlediklerim BL ve yaoi olduğu için sayılmaz herhalde. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vıcık vıcık değil de gerçekçi, farklı tarzda olursa evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalı çapkını izliyor musun? Yorumla windman107 +1 yıl Hayır Yorumla
mete0x Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Filmi izlerim ama eskiler daha anlamlı yenileri netflix tarzı izlemem Aklıma en iyi gelen Beni asla bırakma çok özgün konulu derin anlamlı öneririm herkese 0 0 Yorumla
FrogMan35 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünüyorum ama konusu farketmeksizin hiçbir dizi veya film izlemeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
BayLk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İzler tabiki ama tercihim mafya polisiye tarzı ezel KVP Adanalı izleyen kıza yüzük takılır 1 0 Yorumla
PickupArtst Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Niye erkekler p1ç mi izlemesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalı çapkını izliyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Bu arada fotoğrafına baktım baya yakışıklısın Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Romantik tercih ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalı çapkını izliyor musun? Yorumla H-b_a +1 yıl yoğun olduğum için izleyemiyorum Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler cevapları ile şaşırttı. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Tr dizisi hayır ama bi elite skam falan severim 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Camdaki kızı severek izliyordum.. 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Türk dizilerinin neresi aşk dizisi la :D 0 0 Yorumla
_Aşmay-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazısı izliyor ve çok komik geliyor bana ndjdj 0 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Biriyle izliceksem olur. heheheheh (kız) 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. izler 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. İzler 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Sanmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet izleyen vardır ben nefret ederim izlemem zaten sevgilim yok iyice sinirlendiriyor bu diziler beni sdfsdf
İzlemeyi sevmiyorum dizi ama sadece bir filmi sevdim başka yok. Bazen renk gelince filmlere kısa özetini izleyince gülüyorum. 😃
çok pis aşk yaşarım güzel bi kıza hemen aşık olurum ondan sonra duygusal müzikler dinlerim acı çekerim bu kaçınca kıza kapılışım yeter aşkın mk
Peki bir şey sorcam kendini başrol erkek yerine koyup kizida bosrole koyuyor musunuz ben öyle yapıyorum da?
evet kendimle aşık olduğum kisiyi hayal ediyorum oyuncuları ikimizmişik gibi düsunuyorum
Arkadaş önerisi ile 5 6 Kore dizisi izlemiştim yanii
Mouse dizisine başla, seri katil.
@DedektifMinnie öneriniz için teşekkürler ama o arkadaşım özel olduğu için söylediklerini izlemiştim kusura bakmayın 😊
Hiç sorun değil. Kore dizilerini sevdiğini düşündüğüm için tavsiye etmiştim
@DedektifMinnie Maalesef her öneriyi izleyecek kadar sevmiyorum ama yine de teşekkürler 😊
Riva ederim.
Ben izlemeye çalışsam bile kafamda başka düşünceler oluyor. Hiç odaklanmıyorum. Zaten sevmem de.
Ben seviyorum ama benim izlediklerim BL ve yaoi olduğu için sayılmaz herhalde.
Vıcık vıcık değil de gerçekçi, farklı tarzda olursa evet
Yalı çapkını izliyor musun?
Hayır
Filmi izlerim ama eskiler daha anlamlı yenileri netflix tarzı izlemem
Aklıma en iyi gelen
Beni asla bırakma çok özgün konulu derin anlamlı öneririm herkese
Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünüyorum ama konusu farketmeksizin hiçbir dizi veya film izlemeyi sevmiyorum
İzler tabiki ama tercihim mafya polisiye tarzı ezel KVP Adanalı izleyen kıza yüzük takılır
Niye erkekler p1ç mi izlemesin
Bu arada fotoğrafına baktım baya yakışıklısın
Romantik tercih ediyorum
yoğun olduğum için izleyemiyorum
Anasının kuzuları izliyor
Erkekler cevapları ile şaşırttı.
Vardır nadir de olsa
Tr dizisi hayır ama bi elite skam falan severim
Camdaki kızı severek izliyordum..
Türk dizilerinin neresi aşk dizisi la :D
İzleyebilir neden olmasın
Bazısı izliyor ve çok komik geliyor bana ndjdj
Biriyle izliceksem olur. heheheheh (kız)
Izler tabi neyimiz eksik
Evet özellikle akşamları
Yooo
Pek sanmıyorum🤷
İzleriz tabi ki de
İzlerim
Nadirdir bence.
Toplar izler
Ben izlemem.
İzler
İzlemez
Izleyenler vardir