Jack gibi rezil birini sevip onunla mutlu bir hayat yaşayabileceğim mümkün değil o sadece mutlu olup fakir sefil hayatını kabullenip ölen bir ezik olarak kalacak rose ise ona tutulmuş bir canımsın Jack yorgundu bir süre sonra insanı sıkardı bu boculuğu o filikadan atlamak yerine filikade sakince yaşamayı umut ederdim ve öylede olurdu caledonu seçme sebebim ise aslında çok basit o beni bulduktan sonra evlenip mutlu bir yuva kurmak için uğraşırdım şu terim çok kullanılıyor o bir narsist hayır değil aksine hayatında onu şöhret ve parayla mutlu edeceğini zanneden biri çünkü ona böyle öğretilmiş o da isterdiki onu mutlu iltifatlara boğup zenginliği dışında ona yaranabilmek kendini sevdirebilmek ama rose demedi bile belki değiştirebilirdi ilişkilerini o sadece soğuk yaptı ve jackı yanına alıp onunla ilişkiye girip birde utanmadan el ele nişanlısının karşısına çıkmak edep diye bir şey var senin ne işin olur elin adamıyla ne yani mutlu olmak bir yorgun adamın elindemi yoksa onu kabullenip mutlu olabileceğiniz bir adam mı tartışılacak okadar çok muhabbet varki aslında caledon birşeyleri denemek istedi onu mutlu etmeye çalıştı onsuzluğu kabullenemedi çünkü onu sevmesini aşkı öğretmesini istediği birine ihtiyacı vardı mutlu olup huzurlu olmaya ihtiyacı vardı ama rose tam tersini yaptı çok sinir bozucu rose ve jackın sarıldığı sahnede jackı ve rosei vursa yeridir terbiyesizce koklaşan rose kendini fazla kaptırmıştı "özgürlük" diye adlandırdığı şey öteki taraftan caledonu mutlu edip onu güzel sevip herşeyi yoluna koyan bir kadın olmak daha mahkul değilmi kendimi çelimsiz yorgun hayata tutunamayan sığmayan biri için uğraşmak sıkıcı gelir caledon zengin olması şöhretli olması onun evet ya kötü demek içinde bilmediğimiz duyguları olabilir belkide birinin onunla hayata bağlanıp yeni şeyleri öğretmesini istiyorda olabilir bazen "kötü" görünen insanları bile anlamak ister insan iyi insanlar neden iyidir onların arkasında ne tür arzu vardır bunları hiç sordunuzmu kendinize kötü olduğunu için kötülediğiniz insanlara sormalıyız neden kötü görünüyorsun neden yüce hissediyorsun onların da duyguları yokmuş gibi hiçe saymak doğrumu tabikide HAYIR umarım anlaşılmışımdır geri dönüş alabilirim sizden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıljack ile 😀😀😀😀
bu şekilde koşardım ona 😌
sen atlarsan bende atlarım diyerekten 😬😀
https://www.youtube.com/embed/cEOohQMuYTM39 Yorumla- +1 yıl
Keşke o tahta parçasında da aynı performansı gösterebilseydi. Tek başına süzüldü oraya asldkfj filmin o bölümünde sen olsaydın ne yapardın? asdfljk
- +1 yıl
ben sevince köpek olduğum için suyun içinde kalırdım ölürdüm yani birlikte 😀
- +1 yıl
Sen suyun içine girdiğinde jack tahtaya çıksaydı pişman olur muydun asdlkfjf
- +1 yıl
olmam ben öleyim gözünün önünde o zaman ömür boyu yeter ona bu ızdırap 😀
- +1 yıl
Jack kendi canının derdine düşse soğumaz mısın ondan akljsdfjkl
- +1 yıl
o kadar seven adam neden kendi canının derdine düşsün jack olmayanlar anlayamaz 😀
- +1 yıl
Bir şeye sahip olduğunda onu ne kadar sevdiğini anlayamayabiliyorsun. Ölüm ile burun buruna gelen jack canını kaybedeceğini anlayınca kendi canına ne kadar aşık olduğunu anladı ve seni suda ölüme terk etti. Elmas kolyeyi de alıp karıyla kızla yedi akljsdfljk sen de okyanusun derin ve soğuk sularında balıklara yem oldun asjkldfjkl
- +1 yıl
sen insanı aşka küstürürsün 😂😂😂
- +1 yıl
asjkldfj barışırsınız üzülme asljdkf
+1 yılBen rose olsaydım jack donarak ölmezdi ya birlikte ölürdük ya da birlikte kurtulurduk 🥺
327 Yorumla- +1 yıl
Sen Rose olsaydın titanik böyle biterdi aklsdjflkj
https://www.youtube.com/watch?v=5g82c5L4vsI - +1 yıl
Ya beni bu kadar iyi tanıman çok hoş 😂😂
- +1 yıl
Jack kazandı ama alkdsjfkf
- +1 yıl
Olsun ölüyo ölse bile ben hala hırslı 😂
- +1 yıl
asdkfjj azıcık göz yaşı dökeydin alksdjf
- +1 yıl
Aslaaaa rose aynı ben 😂😂😂
- +1 yıl
Jack'in ölmeden önceki hareketine dikkat adksjfkj
- +1 yıl
Skoru görmüon galiba 😂
- +1 yıl
adsljfk skoru boş ver. rose'den kurtulması en büyük kazanç asklfdj
- +1 yıl
Sonu ölüm oldu çok yazıklkk🥲
- +1 yıl
boş ver ölsün asdljkf
- +1 yıl
Ölsün uyuz jsjdjf
- +1 yıl
Ölmeden önce son şeklini yaptı alkjsdf
- +1 yıl
Hızlı yaşa karizmatik öl hhshs şekil yapsa ne olacak rose dağıttı onu😂
- +1 yıl
Sinirden dağılan Rose gördüğüm kadarıyla alsfkdjkl
- +1 yıl
Son golü yemeyecekti kıyamam 🥲
- +1 yıl
Jack kıyma oldu. Az ona üzül alksdjfkl
- +1 yıl
boş ver
- +1 yıl
Neden boş vereyim alskdjflk
- +1 yıl
Akılsız iyi oldu ona ksjdjd bak rose dimdik ayakta kadının dibi
- +1 yıl
Bir gün onun da sonu gelecek alskdff
- +1 yıl
Kıskançççç
- +1 yıl
O kelimenin anlamını bile bilmem alkjfds
- +1 yıl
Kıskançlık ve sennnnn imkansız bişey jsjdjff
- +1 yıl
Sahip olmadığım bir duygu, neye benzer bilmem askljdfk
- +1 yıl
Ya ya kesinnnnn 🙄
- +1 yıl
Kesmesinler adslkfk
Filmi ayrı ama o gemi de asla olmak istemezdim. Film gerçekten yüzde yüz alıntı ama bir de senaryosu var. Benim de sevdiğim ender yabancı filmlerden biridir. Dolayısıyla ros karakterine baktığımız da yapmacılıktan bıkmış usanmış ve bu durum onu intihar etmeye teşebbüs etme noktasına kadar getirmiş. Aradığı samimiyeti ve doğallığı jack de bulmuş. Empati yapınca insan anlıyor ve saygı duyuyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen rose ile ayrılırdım.. zaten kızlara göre sorulmuş bir soru :D ama eminim türk kızlarının çoğu paradan dolayı diğer adamı seçeler gerçi adam dedim de lafın gelişi zaten.. karakteri yok Jack adamdır
https://www.youtube.com/embed/F2RnxZnubCM10 Yorumla Film senaryosuna göre, gemiden Hockley ve Rose canlı çıktı zaten. Pipilinin pipisini tutan Jack oldu.
Ve aa.. Gerçek hayatta Türk kızı olsa, Hockley ile evlenir parasını yer, Jack'le aşkını yaşar, Edward Smith le de, Sugar Daddy fantazisi yapar mk.
Hepsini bi kişide tutturamayan kadın napsın hehe.
10 Yorumla
+1 yılBir sarışın, bir esmer.. İkisi de diyormuşum :D Şaka bir yana Rose'nin yerinde olsaydım, hiçbirini seçmezdim. Tek başıma ayrılırdım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Neden adsklf
- +1 yıl
Erkolara ihtiyacım yok. Kendi başımın çaresine bakarım. Hahah
+1 yılTitanik mi izledin ne yaptın neyse hiçbiriyle 😏Rose bacı gitti kendine yeni koca buldu ikisiyle bile olmadı
112 Yorumla- +1 yıl
alsdjkf harbiden öyle oldu
- +1 yıl
Ben filmi 2-3 güne anca izledim sjsjsj
- +1 yıl
Neden o kadar uzun sürdü? akldsfjd
- +1 yıl
Romantiklik bünyeme dokunuyor azıcık
- +1 yıl
Bu film aşırı doz romantik. Ölebilirdin, dikkat et ajdsfkl
- +1 yıl
İlk ve son izleyişim sksksk
- +1 yıl
Odunları bile ağlatacak bir film alsdkjf
- +1 yıl
Meşe odunu olarak ağlamadım bileklerime kadar acıdı sadece asgjdksls
- +1 yıl
askdjlfj meşe odunu sağlamdır asldkfj
- +1 yıl
Puaahhhah gidiyorum ben
- +1 yıl
askjldfj okey
- +1 yıl
@Ekmek_Kırıntısı bro bu yorum bence eig hakketmis 😂
- Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılZengin, ikiyüzlü, sinsi, güvenmediğim heriften her türlü intikamımı alırım. Fakir, karakteri sağlam, güzel seven adamla birlikte zengin olurduk, bir insan karakteri güçlü ve sağlam değilse zenginliğin hiçbir kıymeti harbiyesi yok.
10 Yorumla Hiçbirini seçmezdim. Bu filmde dikkatimi çeken şey, kız ezik, rakip iki adam ezik. Neden herkes ezik çizilmiş? Düzgün sağlam karakterler yok muydu acaba yazamadılar mi? İki oğlan da benim tercihim değil. Hele ki kız hiç değil.
10 YorumlaAh Jack, my heart will go on diye bağırmak istiyorum jdıdj
122 Yorumla- +1 yıl
Jack öldü başın sağolsun sdkjlfd
- +1 yıl
Rose olmasa da ölecekti, o gemiden kurtulma şansı yoktu asdjfjf
- +1 yıl
Caledon ölmedi, sen onu seç asdlkfjl
- +1 yıl
Aşk mı mantık mı? askdjfll
- +1 yıl
Biriyle evlenip diğerini metresin yaparsan anca öyle olur asdkjfl
- +1 yıl
Çok geç, başladım bile alksdjf
- +1 yıl
Değişim şart asldkjf
- +1 yıl
Bazen kötülük sandığın şey iyiliktir, bazen de iyilik sandığın şey kötülüktür alkjsdfkl
- +1 yıl
Leylekler zayıf yavrularını yuvadan aşağı atar. Bu sana göre kötülüktür ama leyleğe göre iyiliktir asldfjll
- +1 yıl
Bilmem aklıma geldi akjdsfd
- +1 yıl
Allah şaşırtmasın askdlfj
+1 yılJackle ayrilirdim çünkü seven adam kendini benim için feda eder ki öyle de oluyor filmde. Gerçi ben hâlâ ikisi de o tahtaya çıkamaz mıydı ki sorgusundayım..
10 YorumlaBir tarafta mantık, diğer tarafta aşk var. Mantığı aşka tercih etmezdim, evet aşkı seçmek başlı başına bir delilik ama aşk, insan hayatına mantık kadar fazla uğramıyor. Jack'ı seçerdim.
10 Yorumla
+1 yıljack gibi birisi olacaktı ay ben ne severdim onu ama fakir ya niye fakir biraz durumu iyi olsaydı bari
20 Yorumlaçocuksu adam sevmiyorum. Diğeri daha güvenilir duruyor. Ama huyu iyi değildi🤔kalıp olarak Caledon, adamlık olarak Jack diyeyim.
10 Yorumla
+1 yılKendimi kız olarak düşünüp öyle empati yaparsam, 😀 Jack Dawson bence daha iyi eğer tyatral görsellik açısından soruluyorsa
10 Yorumla
+1 yılNasıl olsa sonu ölüm.. onla da atlasan bunla da atlasan.
20 YorumlaBen bu kızı hiç sevmiyorum. Çok bencil, o tahtaya Jack de binebilirdi. Ve Jack benim hayatım.
10 Yorumla
+1 yılHer türlü ölmeyecek miyim zaten
Tek başıma atlarım10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Caledon Hockley ile ayrılırdım. Hiç değilse ölen o olurdu. Sonra Jack'i bulurdum 😬
10 Yorumla
+1 yılJack'i seçerdim, izlemedim, o daha yakışıklı diye diyorum.
10 YorumlaCaledon diyenlere geçmiş olsun. O adam seni aramazdı bile. Bogulurdun ölürdün
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rose yine zengin değil miydi? Zenginken zengin aramam.
10 Yorumla
+1 yılCaledon Hockley bence bu adama büyük haksızlık yapıldı hem adamın sevdiği kadına elinden aldı
10 Yorumla
+1 yılNefesi kokanla ayrilcak degiliz heralde aslan gibi Hockley varken
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFakir olan bi boka yaramaz evlenemez bile beni seven bir zengin varsa ona şans veririm en azından yuvamız olur fakir ile anca kaçamaklı sevgili olunur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikisiylede ayrilmazdim annemle ayrilirdim. bende guvensizlik var ikisinede guvenmezdim
10 Yorumla
+1 yılaptallık etmeyip ilişkimi gizlice yürütürdüm ikimiz de yaşardık sonra kaçar sevdiğimle evlenirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTek düşüncem bu olsa şu an nerden aklınıza geliyor böyle sorular bilmem 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Kafaya iki tane vurunca çalışıo adsljkfk
Ailemle gemiye atlar giderdim başka erkek mi yok canından oldu s*lak
10 YorumlaHiç birini takmazdım sigarayı yakardım atlardım tek
10 Yorumla
+1 yılKimseyle direk denize atlardim🤷
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 508 cevap paylaştı. Jacki alır giderdim bebeğimi
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Jackle.. aşklarına hep imrenmişimdir…
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Caledon dan hiç iyi enerji almadım
10 Yorumla
+1 yılLa erkekler neden oy kullanıyo mk xndbdb
10 Yorumla
+1 yılFilmi hiç hatırlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılO an mantıklı gelen neyse onu yapardım
10 YorumlaSirf gonlu kalmasin dite
10 Yorumla
+1 yılBence ikiside değil
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılTek başıma ikisiyle değil
10 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılTabiki Caledon' u üzümlü kekim
10 Yorumla Jack ile ayrılmayacak olsa senaryo çöp olurdu.
10 Yorumla
+1 yılJack'i seçmek için daha ne yapsın adam 😅
10 YorumlaHarika bir paylaşım
10 Yorumla
+1 yılKendi totomu kurtarırım sadece
10 Yorumla
+1 yılJack dedim. Hala salagım 😀😂😂
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılJachike chan Jack dawson xd
10 Yorumla Filmi izlemedim ama Jack Dawson diyorum 😄
10 YorumlaJack adamdır, onunla tabii ki
10 Yorumlaİkisi de tercihim olmazdı
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamla ölmek isterdim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye rağmen jack ile ya aşk başka bir şey...
10 Yorumla
+1 yılJack dawson.
17 Yorumla- +1 yıl
Sebep asjdflk
- +1 yıl
O kadar romantiklik yapmış. 40 yıl konuşulacak bir gemi ucunda durma sahnesi çekmişiz çok da sevimli.
- +1 yıl
Bunu gerçek hayat olarak düşün, film olarak düşünme akdlsjfl
- +1 yıl
Jack dawson daha fazla hitap ediyor bana göre. Zaten ben daha zengin olsam ne fark eder.
- +1 yıl
Soruyu güncellemişsin ama nafile wjnebwjeje. Jack daha hafiftir bence
- +1 yıl
Hafif derken, kilo olarak mı asjkdlf
- +1 yıl
Evet wbebebebehe
Kesinlikle aşkı ve Jack’i tercih ederdim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCaledon Hockley, annem sürünmesin diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltek başıma canımı kurtarırdım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşağı daki daha tatlı o yüzden o
10 Yorumla
+1 yılorkestra ile
20 Yorumla
+1 yılJack ile ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılJack
10 YorumlaJack için kurşuna kafa atarım
10 Yorumla
+1 yılHiçbiri tek başıma ayrilirdim
10 YorumlaJackle