Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar bu Netflix, Disney Vb Gibi platformlarında yayınlanan dizileri, filmleri nerede bulabilirim arşivi geniş yardımcı olur musunuz?
Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar bu Netflix, Disney Vb Gibi platformlarında yayınlanan dizileri, filmleri nerede bulabilirim arşivi geniş yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence hdfilm cehennemi var
Hangi dizi film ariyon direkt onu atayim. Dizipal falan var da onlar da bazen sikintili olabiliyor kapaniyor yeni site aciyorlar vs vs...
Aradığım var fakat telif hakkından dolayı bulamıyorum. Soruma gelecek olursak eğer hoşuma giden felan olursa izleyeceğim yani
Aklinda izlemek istedigin aradigin bir dizi film yok mu yani..
Hangisi o teliften bulamadigin ben bulayim hemen...
"The Gilged Age" diye bir film başka platform var mı
Dizi degil mi yani
Dizi zaten o ama ben başka filmlerde seyretmek istiyorum o yüzden
Tamam onu edersin de senin dedigin film mi dizi mi onu anlamadim, ilk dizi dedin en son film dedin simdi yine dizi diyon kafam karisti...
Dizi galiba
Buldum bi kac sitede ama ingilizce altyaziyla, turkce yok simdilik..
Hangi siteymiş o
Istiyon mu ingilitce
sflix.to/.../free-the-gilded-age-hd-76612.8042629
TR Altyazılı Mı Bu
degil dedim ya hocam?
Ne Kızıyon Be :D Teşekkür Ederim Yine de
Yok kizmiyom da daha demin dedim iste turkce olmadigini sorman bi komik geldi kfdjgdk artik ingilizceyle idare et malum bizim turkler anca dublajli becerebiliyoz o da guzelim filmi diziyi berbat hale getiriyor...
da böyle dizi pal gibi siteler felan var mı :)
var ama orada yok..
İnat box ama benim baska bir uygulamam daha var inat boxtan daha iyi rech tv disney netfilix aklina gelen her platformun filmini o gun ciktigi gun veriyor en iyisi rech tv
Başka yerde izin vermiyor film izle platform ları belki
Bir site vardı da adını unuttum
Bana adı lazım unutman değil :)
Aaa öylemi elif hanım düşünürüm aklıma geldiğinde bilgi veririm 🫀🫀🤦🥳
Ver bakalım Kayahan Bey :)
Hıııı olur efendim olur 🤪
ben resmi yayınlanan sitelerden izlerim
Senin oralarda ucuz canım o yüzden izleyebilirsin bizim burada pahalı izlenemiyor maalesef :)
Sinefy var oradan izleye bilirsin dizitv