Merhaba KScanlar nasılsınız? Evet evet sıkıldınız Barbi'den ama o sinema da çizgiroman furyasını sonlandırıp oyuncak furyasını başlatmış gibi görünüyor.
Sırf bu yüzden bir çok oyuncak ünlü oyuncaklar film olacak kulislerde konuşulan net dedikodu ve anlaşmalar yapılmaya başlandı bile. Bir kaçını sayarsak ;
Hali hazırda var olan transformers gibi ünlü bir kaç oyuncak filmleri çıkıyordu Bunlara ek olarak Yıllardır gelemeyen monopoly de hız kazanmış oldu Playdoh oyun hamuru Action man Dedetife Hot Wheels arabaları Byblade American Girl bebekleri Gijoe : zaten çıkıyordu ama transformers evreni ile birleşiyor.
Elbette bunlar başlangıç çünkü barbi devamları geldikçe oyuncak filmlerine bir parmak bal çalıp duracak.
Saçma sapan şeyler. Odamın bir köşesinde barbielerim dururdu uzun zamandır. Şu saçma akımdan sonra hepsini kaldırdım. Biraz minyon olduğum için de bebek gibisin derlerdi giyimime daha da dikkat etmeye başladım. O akımdan birisiymiş givi durmayayım diye. Saçmalık tek kelime ile
Yeni akım "oyuncak film" demek ki. İnsanlar gerçeklerden çok sıkıldılar, sanal dünyanın gerçek olmasını istemeleri biraz da bu uzaklaşma arayışına dayanıyor fikrimce. Ekonomik anlamda hareketlilik de sağlayabilir. Barbie'ye gitmedim ve tarzım değil fakat kendime yakın oyuncaklara denk gelirsem filmlerini de izlerim, neden olmasın diyorum.