Selam herkese..

#funda 🎬
Komedi
Dram
Fantastik
Gerilim/ Korku
Romantik Komedi / Aşk
Macera / Aksiyon
Yeşilçam / Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam herkese..

#funda 🎬
Düşünüyorum acaba hangisi olurdu diye. Romantik komedi olsun isterdim lakin olmaz, aslında romantiğim de, eh biraz komik de sayılırım lakin benim hayatım romantik komedi tarzında bir film olmaz, ah keşke olsa, sevdiğim adamın kollarında doysam romantizme, ah ne güzel olurdu. Maceradan kaçarım, ot gibi yaşıyorum, o da değil. Bazen beni geren kişiler oluyor, evet, böyle gerim gerim geriliyorum, o olabilir mi acaba, ucundan kıyısından belki, ben de bazen sevdiğim kişileri geriyorum 😅 Dram çıkmaz benden, aman dram uzak olsun bizlere, evvelki hayatımdan olsa evet dram derdim, zorlu yollardan geçtim. Komedi belki olabilir bak ama az biraz, bazı davranışlarımdan ve saçmalayışlarımdan ötürü kendimi güldürüyorum. Hayalperest bir insanım lakin fastastik de değilim, o da değil.
Ah yeşilçam 😍 O olabilir bak, aşığım yeşilçama, aşığım, benim ruhum yeşilçama ait, ah ben o dönemin insanıyım, ben yeşilçam kızıyım, evet y kuşağıyım ama ben yeşilçam kızıyım, yeşilçam aşığıyım.
Aşık olacağım adamın hayali dahi yeşilçam görüntüsünde, ah Kartal Tibet gibi yeşilçam kokan, yeşilçamdan esintiler taşıyan adama erir biterim ben. Hayalini kurduğum adamın görüntüsü yeşilçam görüntüsünde.

Ben Çağatay Ulusoy'a bu rolünde aşık oldum, çünkü yeşilçamdan esintiler taşıyor, ah o minikleri Kartal Tibet gibi, nasıl da güzel sigara içmiş öyle, sigara iyi alevlenmemiş onun dudaklarının arasında 😅
Her zaman eski yeşilçam şarkılarını dinlerim, bir cafede falan Türkan Şoray'ın eski yeşilçam oyuncularının resimlerini görsem mutluluktan uçarım.
https://www.youtube.com/embed/oVn6Cn0fMLoAh şu sahneye kalbimi bırakıyorum, yahu ne de güzel düet yapmışlar, işte ben de ben de sevdiğimle böyle düet yapmak istiyorum, hatta karşılıklı kitap okuyalım birbirimize, belki yeşilçam esintilerini ruhunda, dış görünüşünde taşıyan, yaşayan bir sevgilim olursa benim de hayatımın filmi hem yeşilçam, hem de romantik komedi tarzında olur lakin şimdilik yeşilçam diyorum, çünkü ben yeşilçamla bütünleştim, yeşilçam kelimesi dahi yüreğimde çiçekler açtırıyor
Komedi komediii. Karlı zemin üzerinde düşüşlerim efsanedir. İyi niyetli komsularim her seferinde yerden sürükleyerek kaldırır. Annem baktı bu kız olmuyor bu yaşımda artık elimi tutarak gezdirir. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ hayaaaat neden bana böyle davranıyorsun
Hayatım bir film olsaydı kesinlikle Dram, Komedi ve bilim kurgu olurdu :)) çünkü genellikle dram olaylarını seviyorum hayatımı iyi yansıtıyor biraz da hayal gücü ve bilim kurgu olmazsa da filmin anlamı kalmazdı zaten.. bunların dışında en çok sevdiğim film Joker olduğu için bu dram filmine biraz komedi biraz da fantastik öğeler yerleştirirdim. bu şekilde bir film olurdu benim için.. zaten kendi hayal gücüm ile daha farklı bir hayat yaşadığım bir film yaratmak isterdim :))
Çocukluk, fırlamalık, yaramazlık.
Okul, ergenlik, hatunlar.
Break dans, gösteriler, turneler, reklam çekimleri, turizm, uluslar arası hatunlar, uyuştrucu.
Arabesk, Hip-hop, Tekno..
Aşklar, ayrılıklar, cezaevi, askerlik, üniversite, tasavvuf, din.
Böyle bir şey..
Cevap
34Cevap
Motive hikayesi olurdu kpss nin 50 tonundan sonra yaşamı keşfediş 😄
Kesinlikle benim hayatım bir film olsaydı dram konusunda yer alırdı detayına girmek istemiyorum.
Gerilim korku aksiyon bilim kurgu ne ararsan var 🤣🤣🤣
Komedide var
Biraz komedi biraz macera sitcom tarzı olurdu.
Fantastik, Bilim Kurgu, Korku, Macera, Aksiyon karışımk
Kara komedi olurdu bence. Çünküm şaka gibi bir hayatım var.
Bence hepsi. Bütün ömrümüz boyunca hepsini yaşamıyor muyuz? Zaten. 😀😀
Aslında hepsinden biraz biraz koy. Oraya karışık yapalım.
Yeşilçam başroldede Aydemir Akbaş olurdu ambargo filmi ile 🤭
Sevgili Funda, komedi kategorisinde yer alması için elimden geleni yapıyorum, zaman zaman dramatik sahneler de oluyor tabii.
Romantik komedi aşk macera aksiyon ve daha fazlası yakında diye jeneriği olurdu 😂
Yüzümüzün güldüğü mü var yüzde doksan drama ya da akrabalar sağ olsun korku olurdu
Komedi izle
@ZamanYolcusu5 içim dişim komedi oldu gülemiyorim
Iyyyy negatif varlık
@ZamanYolcusu5 iyy pozitif varlık nddjdjdj
😃 canım
@ZamanYolcusu5 bdjskkskd
Sala kmısın yazdım canım olarak gelmiş 🙂
@ZamanYolcusu5 woew sakin ol reis bişiy demedim
Şey tadında
Yaprak dökümü sjsj
Romantik Komedi / Aşk.
Sanırım gerilim korku :P