Komedi
Dram
Romantik & Romantik Komedi
Macera
Aksiyon
Fantastik
Gerilim & Korku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşantım o kadar fantastik gerilim tarzı değildi. 3 kategoriyi barındırırdı sanırım. Drama , aksiyon ve komedi bölümleri yer yer edinmiştir. Tek film ve üç tür barındırmasıyla gayette izlenebilir hal alacak durumlarım olmuştur. :D
Şimdi şöyle anlatayım dert bende bin çeşit hayatım bir film gibidir gider hep kesit kesit anlayacağın herkesten darbe yedik sırtımda hançerler mızraklar kılıçlar oklar saplanmış ama beni üzenleri hayatımdan tek tek çıkardım iyi oldum ondan böyle ama Allah büyük imtihan dünyası acı dert çile hepsiyle kanka oldum beni çok severler hiç bırakmazlar sağolsunlar canlarım benim
Cevap
27Cevap
Bilim kurgu ve dram
Benim hayatım olsa olsa sıkıcı bir sanat filminden başka bir şey olmazdı.
Hiç abartmıyorum bu söylediğimde çok samimiyim hemen hemen her kategoriden bir iz var hayatımda.
Benim hayatımdan dramdan başka bişey çıkmaz. Ağır dram hem de..
Korku gerilim olmak isterdim hep iyi yaşadım böyleyim bide korku gerilim nasıl olurdu şimdi sen busoruyu paylaşınca kornc olmayı eylerdim
Türkiyedeki gençlerin hali damdan başka bir şey değil. Yoksa kimse avrupalara gitme çabasında olmazdı.
Ama şıklar da bilim kurgu göremiyorum ne yani benim hayatim sayiliyor mu hic
🙄😒
Biraz gerilim, biraz dram, biraz romantik komedi bir tutamda aksiyon 😅
Sadece biyografi tarzı bir film olurdu. Forrest Gump gibi veya Akıl oyunları gibi.
Bence hepsini dahil etmeliyim p*rno sektörünüde dahil hayatımız s2liyor çalışmaktan 😂
Gerilim&Korku IMDB 9.9
Romantik komedi olacağından eminim :D
Komedi dram karşık kemal Sunal
Aksiyon komedi
Dram ağırlıklı komedi
Ağır dram olurdu sanırım
baya acıklı :)
Hızlı ve öfkeli kategorisi
fantastik filme girer canım ♥
dedim dram birtek bende vardır NJCDJFKNDSLKFKJGDSKJ
psikolojik gerilim kategorisi olabilir.
Gerilirim olurdu net.