Nasıl oyuncu Olurum Cast ajansları dışında Bir kaç menajerlerle iletişime geçmek istiyorum Bir Ünlü bir tanıdık Paran varsa her kapı açılır aksi halde sektörde tutunamazsın diyor gerekli olanlar Yapımcı yönetmen Ünlü bir tanıdık veya iyi bir menajer bulursan yürürsün diyor fikri olan var mı kalkipta kalp kirmak kolay lütfen kırmayın?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dostum sana kötü bir haber vermemi ister misin?
Bu işlerin içinden geçmiş biri olarak söylüyorum. Karınca gibi oyuncu meraklısı var. İğne atsan yere düşmez. İmkansız ötesi yani bu iş.
Ajanslar yolacak tavuk arıyor, hiç kimseye fırsat vermiyorlar. O tvde gördüğün oyuncular hep çalışanların yakınları ve akrabaları 😊
Dışarıdan insanlara asla şans vermiyorlar, zaten hiç birine ulaşamazsın. En fazla ajansa kaydolursun 2000 3000 girişte ödeme yaparsın, seni çağıracağız derler asla çağırmazlar. Bir kere foto çekimine çağırırlar oda ek para almak için 😅
Bu iş kurtlar sofrası. Setlere gitmek isteyen amatörler sabahtan akşama kadar bekliyorlar. Yaş iş
Önceden öyle diyordum Tanıdık Veya Torpil varsa Kolay
Mert Ramazan demir Benim akrabam tanıdığı falan yoktu nasıl oldu Geldi İstanbul'a buldu bir şeyler yürüdü gitti
Bir kaç örneğim daha var Cihangir Ceyhan Mesela Torpilin veya Çevren oldumu sağlamsın sektörde
Her şey imkansız sonuçta
Bende Casta gidicem demedimki Ünlü bir eğitmen den eğitim alacağım
Dışardaki insanlara Güvencesi kimse ona göre şans veriliyor
Dostum torpili nerden bulacaksın bana anlatsana 😅
Bu işlerin içinden geçtim diyorum sana. . En baba torpil bile yardımcı olmaz sana
Parada versen olmaz. Zaten bulacağın kişi seni sağlam tokatlamadan bırakmaz.
İstanbul'da bir film ya da dizide 1dakika ekranda görünecek amatörler sabah 7 akşam 9 a kadar kahvede bekliyor, gelip beni alırlar mı diye.
Çok büyük haksızlıklar, çok büyük adam kollamalar dönüyor bu sektörde.
Torpilin bile olsa sana yardımcı olmazlar.
şu an tanınmış oyuncuların bir çoğu oynayacak bir proje bulamadığından şikayet ediyor, rol gelmiyor diyor. Sen düşün
Alakasız bir şans. O tiple nasıl ünlü oldu ben anlamadım.
Haksızlıklar var doğrudur sektördeki kişilerin yakını olduğunuda biliyorum ama çabalarsan imkansız değil Örnekleri çok Yeterki Ayircak bir şeyin olsun ya da bir güvencen olsun Bende 3 kere kamera arkası ekibi ziyaret ettim çukurun setinde İlk başlarda on yargılarım vardı seti tanıdım bam başka bir şeymiş
İşte Belki o alakasız şansı bende yakalarım sende yakalarsın Tozlu yakada bir eleman vardı pınar televi tuttu elinden çocuklar ilk başrol deneyimi tattı birde şimdi kendi düşen ağlamaz diye bir şey var Nasıl hemen başrol oldular anlamadım
Ha birde cebin dolu olmadımı Sadri alışık kültür merkezinde eğitim alacağım çevre edinecegim yönetmen falan oldu olmadı Şimdi diyeceksinki Çevre nasıl edineceksin Çevre edinir Bir eğitim aldığı ünlü bir eğitmenden yeterli
Belki elimden birileri tutar ya da tutmasını sağlarım çok örnekleri var akrabası sektörden olmayanlardan
Mert Suriyelilere benziyor aynı. Onu görünce kanal değiştiriyorum.. Benim bir arkadaşım var, erkek. Sarışın mavi gözlü, fit vücutlu.. Çok karizmatik bir adam. Ortaokuldan arkadaşım
Adam ne iş yapıyor biliyor musun?
Hamallık yapıyor. Ajanslara falan başvurdu şans vermediler.
Adam en güzel kıza Bi bakış atsa hemen tavlar kızı, nasıl bir karizması var adamın düşün? Ama adam markette çalışıyor hamallık yapıyor. Karizma konusunda o merti ezer biçer 😊 ama şansı yok.
Çirkin şansı versin Allah derler, ne yakışıklı adamlar, ne güzel kızlar var sektöre giremiyor. O gördüklerinde kirli oyunlar dönüyor bunu bil
Biliyorum zaten kirli oyunlara dalacağız o zaman başka çare yok doğru diyorsun ama şansımız var bunu biliyorum bir set arkası tanıdık veya İyi bir mertebeden veya Hadi diyelim menajer Yalan oldu ama Bir Set arkasında biri vardı çukurun bana şey demişti Bak Şimdi ünlü bir menajer buldummu Yolunan kaz değil yolan kaz olucaksin mesela cem Tatlıtuğ kivancin kardeşi kivancj pazarlarken üç tane noname şartı koyabilir sektör öyle başlıyor
Çabalarsak her kapı açılır
Her işte torpil var Önemli Olan torpili bulmam torpili bulurkende seni o binlerce kişiden ayrı tutan bir neden bulmak
Bence
Öyle diyorsun ama ben o bekleyenler değil Torpilin varsa girersin diyor Torpilsiz fgr olursun anca diyor
Sen hırslı bir adamsın. Yol yırt. Dene şansını. Ama güvence almadan kimseye para yedirme.
Amacın hemen bir projede yer almak yerine kaliteli ve sektörde yeri olan kişileri tanımak üzerine olsun.
Biriyle konuştuğunda ona, bir üst yetkili kişiyle seni tanıştırmasını iste. Çevreyi genişletmen lazım.
Çok yıpranacaksın, cebinde beş kuruş para kalmayacak. Bunları bilerek hareket et. Askerliği yap aradan çıkar ve işe saldır.
Adamsın dostum Babam Hakim Kolay kolay para yedirmez Hahah
Valla en baba torpili bulman lazım, onlarda yönetmen, yapımcı ya da csst sorumlusudur. Onlara da ulaşamazsın. şu an bana inanmıyorsun ama denediğinde bana hak vereceksin. Yinede şansın yolunda gider umarım, dileklerin gerçek olur umarım. Bol şans kardeşim
Bende Hukuk öğrencisiyim Hayalim bu meslek ama Parayı Vereceksem Güvence alarak veririm anca
Sağolasın
Çevre şart o konuda sana katılıyorum O Şevval sam ın oğluda Annesi oyuncu diye oda oyuncu olmadıysa hiç bir şey bilmiyorum (:
Yok Vallahi inanıyorum haklısın Ama Bak Kerem alışık eğitim veriyor Hilal Saral eğitim veriyor bazı cast direktörleri eğitim veriyor onlardan eğitim alırsam Yol açarım Ulaşılıyor öyle
Sağol kardeşim sende adamsın 😊 inşallah şansın döner.
Kanka son olarak yine bir şey sormak istiyorum kızlar için yol yönetmen yatağı diyorlar doğrumu hahah
Sen delisin ya 😊 hukuk okuyorsun oyuncu olmak istiyorsun. O oyunculara sorsak mesleğim hukuk olsun derdi.
Avukat ol 😍 Karizma meslek. Ama gönül ferman dinlemiyor tabi sende kalbinin sesini dinliyorsun 😊 Allah gönlüne göre versin
Kaç tane oyuncu buldum hepsi avukat ama Oyunculuk yapıyor i
Avukatlıktan iyi para var tabi yükselirsen Mert Ramazan demir benim tanıdıklardan aldığı kaşeyi duyduk Djdjn üzüldüm mk haftalık 400 bin
Kanka kısmen doğru 🤣 önceden Bayanlar bu sektöre girmek için çok ödün verdiler. Kendilerini kullandırdılar. Bu konuda manken deniz akkaya çok büyük itiraflarda bulundu. Hem oyunculuk hemde manken olmak isteyen bayanlara ahlaksız teklifler vs vs.
Google de aratıp bulabilirsin. Şimdi ise ajans sahipleri kadınları kullanmak için her yolu deniyor, ama bunlara yakalanmadan ünlü olan çok oyuncu var.
Biraz şans olacak, biraz güzellik ve yetenekli olmak şart ve tanıdık çevre
Avukatlık candır, o kadar söylüyorum sana 😊
Doğrudur ama Oyunculukta candır sektörde yerin olacak mertebeye geldinmi 100 katı ücret ve Başka bir havan oluyor
Doğrudur ama Oyunculukta candır sektörde yerin olacak mertebeye geldinmi 100 katı ücret ve Başka bir havan olur
Seslendirme dublaj sanatçılığı ya da oyunculuk, _Taner_ açıklamış. Gerçekler bunlar, memlekette hangi alanda liyakat veya adalet var ki?
Mert Ramazan demir diye bir eleman kendisi vanliydi oda yürüdü Çevre şart
Emin ol birileri elinden tuttu ya da torpil falan var arkaplanda, belki ona dahi bilgi vermemiştir torpili yapan
Kesinlikle Önemli olan bence torpili bulmam
Maalesef torpil, yetenek parayla ya da dayıyla satın alınamaz zaten; ya hep vardır ya da hiç yoktur, doğmamıştır.
Yetenek var zaten Ne yapacağım olamıyor diye denemeden vazgeçemem ya belki birileri mert gibi elimden tutar Cihangir Ceyhan gibi
Birde Sektörün en iyi yönetmeni Hilal Saral eğitim veriyor Onlarla iyi bir arkadaşlık kursam mesela Kerem alışık eğitim veriyor Fatoş koçak eğitim veriyor farkın olmalı diğerlerinden öyle olsunki olasın
Bilemiyorum, hadi rastgele
Kardeş kötü bir şey demedimki siz doğuştan torpilli olacaksın diyorsunuz ama birebir setlere gittim bir aksiyon yönetmeni tanıdığım vardı sektörden sözü geçen tanıdık şart
Hayır hayır, ben yetenek kavramı için dedim doğuştan ya vardır ya da yoktur. Sonradan yapay göstermelik yetenek ama beraberinde torpille hak etmese de ünlenenler var. Yine olay liyakatsiz memlekete geliyor. Kötü bir şey demedim sıkıntı yok
Anladım Yetenek olduğu için olmak istiyorum Şansım varmıdır sence
Aslında yetenekli olana fırsat verilmeli, yolun açık olsun
Sağolasın
Konservatuar oku
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!