Diziler & Filmler Çocukluğumuzun en sevilen çizgi dizisi olan Winx Club'ta sizin favori periniz hangisiydi? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Bloom Stella Layla (Aisha) Flora Tecna Miusa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çocukluğumuzun en sevilen çizgi dizisi olan Winx Club'ta sizin favori periniz hangisiydi? Cevapla Dizi Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bloom sanırım hiç hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bir ara Bloom sonra Stella sonra tekrar Bloom, gidip geliyordum böyle. :d 3 0 Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bloom yanlış hatırlamıyorsam ateş 🔥 perisiydi. Bunun için onu seviyorum ve lider özelliği onundu. 😍 1 0 Yorumla
türkü81 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 33% +1 yıl biz hep powerpuff girls. neden çünkü kız çocukları ve içinde "baba" figürü var, kızlar babaya düşkünler veee anne (ben) yokum : / 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Kızıl saçlarıyla bloom. tüm grup üyeleri tarafından da kıskanılır tıpkı ben gibi. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 508 cevap paylaştı. Çocukluğumda olan her çizgi film güzeldi. Misuayı izlerdim, fazla hatırlamıyorum ama. 1 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bloom du flora oldu artık miusa daha cool geliyor 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çocukken kanal d de çıkardı. Bloom baş peri onu beğenirdim. Hey gidi yıllar beee kaç sene geçmiş üstünden 2 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. Tom ve Jerry bugs bunny bunlar kim tanımıyorum hiç 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 566 cevap paylaştı. Tecna ve bloom a bayılırdım ga 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ben hep flora idim 1 3 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl @UranüslüGeldi prensesler gibiydin babo evinde Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl @-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ babo evinde olamadım inşallah kendi evimde ya da koca evinde olaçaaam Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl İns canim Yorumla
Halenurbiricik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Stella benim için en iyi karakterdi 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. Bloomdu 🧡💙 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. kel oğlan 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Ben Flora’ydım 😂 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. STELLA 😌💅 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Stella 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bloom sanırım hiç hatırlamıyorum
Bir ara Bloom sonra Stella sonra tekrar Bloom, gidip geliyordum böyle. :d
Bloom yanlış hatırlamıyorsam ateş 🔥 perisiydi. Bunun için onu seviyorum ve lider özelliği onundu. 😍
biz hep powerpuff girls. neden çünkü kız çocukları ve içinde "baba" figürü var, kızlar babaya düşkünler veee anne (ben) yokum : /
Kızıl saçlarıyla bloom. tüm grup üyeleri tarafından da kıskanılır tıpkı ben gibi.
Çocukluğumda olan her çizgi film güzeldi. Misuayı izlerdim, fazla hatırlamıyorum ama.
Bloom du flora oldu artık miusa daha cool geliyor
Çocukken kanal d de çıkardı. Bloom baş peri onu beğenirdim. Hey gidi yıllar beee kaç sene geçmiş üstünden
Hiçbiri çünkü izlemedim
Tom ve Jerry bugs bunny bunlar kim tanımıyorum hiç
Tecna tarzı hoşuma gidiyordu 🙂
Stella 😀 floradan nefret ederdim
Tecna ve bloom a bayılırdım ga
Stella tabi ki en komik olan oydu 😄
Stellacıyım ben sjsjs.
Ben hep flora idim
@UranüslüGeldi prensesler gibiydin babo evinde
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ babo evinde olamadım inşallah kendi evimde ya da koca evinde olaçaaam
İns canim
Hiç izlemedim bu çizgi filmi
Hiç anlamam ki ama kırmızılı olsun
Stella benim için en iyi karakterdi
Bloom
Bloom du 😍😍
Bloom
stella askim
Bloom aşkım keşke gerçek olsan da beraber olsak
Bloom
Bloomdu 🧡💙
Bloom tabiki