İzlemediğine eminim senin düşüncen tabiki ama Barbie de çok fazla mesaj vardı İster kilolu ol, ister zayıf ol, ister farklı ol Olduğun gibisin ve güzelsin gibi bir çok mesaj vardı tabi daha çok kızlar izliyor ama benim bahsettiğim sevgilin için Barbie ye gider miydin Barbie çok eski ve kızlar yıllarca o oyuncaklarla oynadı Böyle bir mesaj vermesi bence çok güzeldi Sandığımız klasik sarışın zayıf Barbie yerine Selülitli Barbie vardı ve bence çok güzel mesajlar vardı
O mesajları vermesine gerek yok, bu mesajı veren onlarca, yüzlerce, binlerce; şarkı, film, dizi, kitap, reklam vs var. Zaten aklı başında olan bir insan böyle saçma bir filmin verdiği mesaja ihtiyaç duymaz. Sonuç olarak bunlar genel toplumsal ahlak ve saygı kuralları, sen insanlara saygı ve sevgiyle yaklaştıktan sonra gerisi boş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Artık yok ki herhangi bir filme gidebiliyim...
Giderim çizgi flim bile izlerim animede izleyebiliriz
Harika
Aşk herzaman ortak zevklerden zevk almayı ogrenmektir
sevgilim Margot Robbie yi kıskanmıcaksa giderim
😹
Gitmezdim Oppenheimer'e giderdim.
Giderdim
Adamsın
Utanç verici ya
Neden öyle düşünüyorsun ki
Belki izlemek istemiyor ama sevdiği kişi için gidiyor
giderdim
Evet
Hayır
Utanç verici bir film çünkü, sanatsal hiçbir değeri yok. Konuşmaya bile değer değil, Oppenheimer varken ona gitmek çok mantıksız.
İzlemediğine eminim senin düşüncen tabiki ama
Barbie de çok fazla mesaj vardı
İster kilolu ol, ister zayıf ol, ister farklı ol
Olduğun gibisin ve güzelsin gibi bir çok mesaj vardı tabi daha çok kızlar izliyor ama benim bahsettiğim sevgilin için Barbie ye gider miydin
Barbie çok eski ve kızlar yıllarca o oyuncaklarla oynadı
Böyle bir mesaj vermesi bence çok güzeldi
Sandığımız klasik sarışın zayıf Barbie yerine
Selülitli Barbie vardı ve bence çok güzel mesajlar vardı
O mesajları vermesine gerek yok, bu mesajı veren onlarca, yüzlerce, binlerce; şarkı, film, dizi, kitap, reklam vs var. Zaten aklı başında olan bir insan böyle saçma bir filmin verdiği mesaja ihtiyaç duymaz. Sonuç olarak bunlar genel toplumsal ahlak ve saygı kuralları, sen insanlara saygı ve sevgiyle yaklaştıktan sonra gerisi boş.
Tamam da film kötü değildi
Aman aman çok Harika değildi ama güzeldi zevk meselesi ama boş bir film değil
Boşşşş
(Öznel)
gel gidelim beraber ben ısmarlayacağım
Hayır
Neden
Tarzım değil
tabiki hayır
yok gitmem