Diziler & Filmler Erkek adam Barbie filmi izlemeye gider mi? Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek adam Barbie filmi izlemeye gider mi? Üstelik kokuşmuş bir feminik propaganda yapıyor bu film. Erkek adam Barbie filmi izlemeye gider mi? Cevapla Film Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet gider yani kendi zevkidir. sevgilim olsa bende giderdim ama sevgilim yokken böyle filmleri hayatta izlemem sıkıcı 1 0 Yorumla
giiizemeliiif Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl filme bugun gittim 3 erkek arkadaş beraber bu filme gelmişşti yanı bu filme sonucta sadeceler kadınlar gitmiyor her kitleye yapılmıs film 2 0 Yorumla
Tatliprenses_hchdh Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkek adam olmakla bunun alakasi yok ben bi insanin adam olduguna karakterine bakarak karar veririm onunde çü. kü oldugu icin degil 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gider elbette 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet gider yani kendi zevkidir. sevgilim olsa bende giderdim ama sevgilim yokken böyle filmleri hayatta izlemem sıkıcı
filme bugun gittim 3 erkek arkadaş beraber bu filme gelmişşti yanı bu filme sonucta sadeceler kadınlar gitmiyor her kitleye yapılmıs film
Erkek adam olmakla bunun alakasi yok ben bi insanin adam olduguna karakterine bakarak karar veririm onunde çü. kü oldugu icin degil
Gider elbette