Ragnar ve ivar ın ölümlerinde evde adeta 1 2 hafta yas tutmuştum evdekilerden gizli ama anlamıslardı 😆

Ragnar ve ivar ın ölümlerinde evde adeta 1 2 hafta yas tutmuştum evdekilerden gizli ama anlamıslardı 😆
Şehzade Mustafa (d. 1515, Manisa - ö. 6 Ekim 1553, Konya), (Osmanlıca adı: شهزاده مصطفى) Kanuni Sultan Süleyman ile eşi Mahidevran Sultan'ın oğlu.
Saruhan, Amasya, Konya sancak beyliklerinde bulunmuştur. Babasına karşı isyan etmekten dolayı yargılanmıştır; Nahcıvan seferi'ne giden Osmanlı ordusunun Konya’da konakladığı sırada, padişahın otağında boğdurulmuştur. Katli, devlete isyan suçundan dolayıdır; ancak deliller ve şahitler konusunda tartışma bulunmaktadır. Bazı tarihçiler Hürrem Sultan'ın tahta kendi oğullarından birini geçirmek için Şehzade Mustafa'ya tuzak kurduğu ve ölümünü hazırladığını iddia etmektedir. Ayrıca 2005 yılında Amasya Valiliği minyatürlerden esinlenerek Şehzade Mustafa balmumu heykel yaptırmıştır. Bu heykelden dünyada sadece Amasya'daki Şehzade Müzesinde bulunmaktadır. Bazı tarihçiler suçsuz olduğunu savunmaktadır.
Dizide beni derinden etkiledi. Normalde kolay kolay duyguları yaşamayan ben ilk defa dizide böyle bir duygu yaşamıştım.
Iron man karakteri var Demir Adam (Tony Stark), Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) 2019 yılında çıkan "Avengers: Endgame" filmi sırasında ölmüştür. Filmde, kötü karakter Thanos'a karşı yapılan final savaşında, Demir Adam Sonsuzluk Eldiveni'ni kullanarak parmaklarını şıklattı ve evreni kurtarmak için kendini feda etti. Sonsuzluk Taşlarının gücü, insan bedeninin taşıyamayacağı kadar büyüktü ve sonunda Demir Adam, taşların yoğun gücüne dayanamayarak hayatını kaybetti. Unutmayın ki Marvel Sinematik Evreni sürekli gelişmektedir ve benim bilgi güncelleme tarihim olan Eylül 2021'den sonra yeni gelişmeler veya hikayeler olmuş olabilir. En güncel bilgiler için resmi Marvel kaynaklarını veya MCU'daki en son filmleri ve TV şovlarını kontrol etmenizi öneririm.
Iron Man (2008): Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) süper kahraman kimliği Iron Man'i keşfetmesini ve yaratmasını konu alan ilk film.
Iron Man 2 (2010): Tony Stark'ın Iron Man olarak gizli kimliğini korumaya çalışırken karşılaştığı zorluklar ve yeni düşmanlarla mücadelesini anlatan ikinci film.
The Avengers (2012): Iron Man, Thor, Hulk, Captain America ve diğer süper kahramanların bir araya gelerek dünyayı tehdit eden Loki ve Chitauri istilasına karşı savaştığı ekip filmi.
Zaten tony abimiz öldükten kaptan amerika gecmise gittikten sonra marvel çöktü
Aynen boş filmler çıktı sonra
Benim hala bi eternals dan ümidim var birde dr strange
Şansa bakarmısın black pantherde oynadigi oyuncu gercekte öldügü icin gitti
Dostum dizilerdeki pek çok karakterle bağ kurabiliyorum ama bu soruya cevap vermek zor. Fakat en çok üzülen bir dizi karakteri olarak The Walking Dead dizisinden Glenn'i söyleyebilirim. O bir kahraman ve her zaman dostlarını korumaya çalıştı.
Cevap
13Cevap
Acı hayat Nermin, hayatındaki ilk ve son kez aşık olduğu Mehmet’ine kavuşamadı sırf ‘namus’ kavramı yüzünden hiç sevmediği bir erkekle (Ender ile) kısacık ömrünü geçirdi. Hep ölmek için fakat başarısız sonuçlanan intiharlarının sonunda kurşun yarasına sürekli aşk acısı çektiği için yıkılan ve güçsüz düşen ruhu ve bedeni dayanamadı. Poyraz Karayel Ayşegül, annesi ve erkek kardeşini kaybetmiş babasına kırgın yaşamış ve aynı zamanda mafya olan babası yüzünden tehlikede yaşamış hayatında ilk kez birine güvenmiş ve çok aşık olmuştu (arabayla intihar sürüşü gerçekleştirecek kadar) ve bu kişi Poyraz’dı, Ayşegül; Umman oldu, Sayguner oldu fakat ‘Karayel’ olamadı..
İzleyen kişiler yorumumu anlamıştır 😂
Acı hayat😑
Ellerin kadınısın seni sevemem.
Ölen karakterler benim için o şekilde anlamlı olduğu için üzülmedim. Fakat Ivar the Boneless benim adamımdır.
Dizi karakteri değil de, film karakteri var. Yeşil yol filminden John Coffey'in ölümü. :') uzun süre etkisinden çıkamamıştım. hala her izlediğimde aynı üzüntüyü hissederim.
aklıma bu sahne geldi..
Ayy evet Masumlar Apartmanı İnci. Bir de hamileyken ölmüştü 😢
Kırgın çiçeklerdeki meralin annesini öldürüp çöpe atmislardi
Yaprak dökümü cem ve muhtemelen kızılcık şerbeti kıvılcım/ömer
Winter is coming reis. Bir de bobby vardı supernaturalde

Mufasa kesinlikle..
Süleyman ÇAKIR
Ölümsüzdür
The Walking Dead=Abraham
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde selim, ahmet, meryem, vehbi, özer, ender, ilker, enver, mahmut, cemal ölünce üzülmüşdüm
Aynen ya çok karakter öldü
daha murat, kemal, esra, hayriye, reha, seçkin, feridun, civciv, ayşen, servet, mübeccel, zeynep, hakkı, yalçın, ceylan, davut, handan, yılmaz, erkem, özkan, taner, gökhan, ateş, gönül, rıfkı, refik, hakan, nevzat, suphi, victor, özlem, sibiryalı, toprak, remzi, erhan, mürsel, samet, salih, ercüment, mert, rüstem, avni falanda var
Çocuklar duymasın, çaycı hüseyin
Ivar öldü mü ya ölmedi diye hatırlıyorum
Yok heralde aklımda bi isim yok
Kurtlar vadisi Elif'in ölümü.
Teşkilat dizisinde ki tovbekar karakteri
Var, adını hatırlamıyorum bile ama
10. doktor 11. doktor..
Memati 😬😬😬
var khalesi 🥺
Açıkçası üzüldüm onada ama olmasi gereken oydu jon haklıydı
ne demek haklıydı 😠
Beraber zulme ve kibire karsı savastılar cerceiyi indirdiler fakat daenerysde de yavas yavas kibir oluşmaya başladi
Jon eger kibirli olsaydı tahta kendi gecerdi buda aslında dedigim şeyi kanıtlıyor maalesef bazen insanlar zamana göre degisebiliyor bunu bir dizi karakterinde gösterdiler
Hayie
Daenerys targaryen.
poyraz karayel - ayşegül
Sirius black
Freud
Bütün dizilerde ölenlere ağlayan ben 😅
Seyfo dayı
Hayır yok
Poyraz Karayel - Ayşegül karakteri
Aşkı memnu -bihter
Bihter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?