Diziler & Filmler Bird Box Barcelona filmini izlediniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bilim kurgulu, gerilimli, korkunçlu bir film tavsiye edilir. Bird Box Barcelona filmini izlediniz mi? Cevapla Film Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Izledim o kadar da wow bir film degil bence ama izlenilir netflixde o kadar güzel film dizi kalmadi bence ya 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk filmini izledim ama bunu izlemedim henüz.. Bakalım.. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aslında beğenmiş olsamda ilk serisi sıkıcı gelmişti biraz. 2. seriyi izleyeceğimi sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İzledim ve bayıldım gerçekten güzeldi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. İlkini izlemistm fena degldi 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İlk filmini hiç beğenmediğim için izlemedim 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Izledim o kadar da wow bir film degil bence ama izlenilir netflixde o kadar güzel film dizi kalmadi bence ya
İlk filmini izledim ama bunu izlemedim henüz.. Bakalım..
Aslında beğenmiş olsamda ilk serisi sıkıcı gelmişti biraz. 2. seriyi izleyeceğimi sanmıyorum.
İzledim ve bayıldım gerçekten güzeldi
İzleme Sırasında
İlkini izlemistm fena degldi
İlk filmini hiç beğenmediğim için izlemedim
İzledim güzeldi
İlk defa duydum
Korkunçlu sevmem
Evet güzeldii