Serdar Akar yönetmenliğinde, 2007 yılında gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış, gerilim - suç filmidir. İlk izlediğimde askerde idim. Nejat İşler'e film boyunca küfürler edip, film bittikten sonra da böyle bir kötü rolün hakkını verdiği için bayağı takdir etmiştim. Bana göre çoğu kişi böyle bir filmin olduğunu bilmiyordur.
ıssız adamı izledikten sonra melis birkan dikkatimi çekmişti diğer filmlerine göz atarken buna rastlamıştım suç temalı olması beni çekip izlemiştim. gerçek bir hikayeden olduğu rivayeti beni iyice heyecanlandırmıştı. çok strese girmiştim türklerden böyle bir performans beklemezdim doğrusu. yabancı sinemalarda 85 2000 arası efsane türklerde yeşilçam harici de 2000 2008 arası o dönem perdesi kaliteli
Asıl şeye takıldım ben 2007 de askermişsiniz. Yaşınız 27 yazıyor o zaman 12 yaşında olsanız askere alınmazsınız 20 olsanız bugün 35 yaşında olmalıydınız :) kafamda deli sorular ;) bu arada izlediğim bir film taktire şayan bir senaryo ve oyunculuklar 🫠🌷
Peki aklınıza şu hiç neden gelmedi? Filmi ilk izlediğimde demişim "ilk" yani filmi askerde izlemişim. Film 2007 yılında çıkmış ben 2014 yılında izlemişim. 😏
İzlediğim ve gerçek bir olay olduğunu öğrendiğimde uzun bir süre etkisinde kaldığım bir filmdi. Başta Nejat İşler olmak üzere tüm oyuncuların gösterdiği mükemmel oyunculuk performansı için takdir edilmesi gerekir. Hala unutamam çoğu sahnesini.
Evet izlemiştim. Ama bu tarz filmlerin yapılmasını doğru bulmuyorum. Şiddete meyilli hastalıklı ruhlu insanlar tarafından izlenip , çok kötü sonuçlar doğurabilir. Onlara yol gösterebilir bu tarz filmler.
Ben önce Kaderi sonra Masumiyeti izledim tesadüfen sonra en mantıklısını yapmışım fark ettim. Bence olaylar seri halinde ilerledi filmi daha bir zevkle istedim. Bekire gelince kendi kendine yaptı valla her sahnede beni kanser etti bir ara izlemiyorum la bırak diyip bilgisayarı kapatmıştım. 🤦♀️ Ama bildiğim tek şey bu hayatta Uğurlar ve Eyşanlar sevilir biz yine sevilmeyiz. 😅
Evet komsi bir grup psikopatın, bir grup insana uyguladığı işkence konulu filmdi. Gerçek olaydan esinlenerek yapılmış. Sinir bozucu idi bitirememen normal
Şöyle söyliyim gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış film. Şiddet, tecavüz ve işkence konulu. Psikolojik olarak sorun olmaz diyorsanız tavsiye ederim.