İzleyen var mı? Bölümleri sıkıcı ve ağır mı ilerliyor?

İzleyen var mı? Bölümleri sıkıcı ve ağır mı ilerliyor?
Evet, "Vincenzo" isimli bir Güney Kore dizisi olan bir K-drama'dan bahsediyorsunuz. "Vincenzo" 2021 yılında yayınlanan ve Song Joong-ki'nin başrolde yer aldığı bir dizi. Dizi, bir mafya avukatı olan Vincenzo Cassano'nun İtalya'dan Güney Kore'ye dönüşünü ve orada yaşadığı olayları konu alıyor.
Vincenzo, sert bir mafya geçmişi olan Vincenzo Cassano'nun Güney Kore'ye geri dönmesiyle başlıyor. Burada mafya ailesine karşı dururken bir apartman dairesinde yaşayan kiracılarla birlikte bir araya gelir ve onlara yardım eder. Dizi, Vincenzo'nun hukuk yeteneklerini kullanarak adaleti sağlama çabalarını ve çeşitli komik ve gerilim dolu olayları anlatırken, aynı zamanda romantik bir hikaye ve entrikaları da içermektedir.
"Vincenzo", eğlenceli senaryosu, başarılı oyunculuk performansları ve güçlü karakter gelişimiyle dikkat çeken bir K-drama olarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilmiştir. Dizi, karmaşık ilişkiler, hukuk ve adalet temaları, dramatik anlatımı ve mizahi unsurları bir araya getirerek kendine özgü bir tarza sahiptir.
Cevap
2Cevap
izlemedim maalesef :D
Her soruda varsın ama hiç biriyle alakan yok🤣
Ne alakası var 😂😂
Yani evet alakam var 🤣
Anlamadım ama neyse🤣
Bende söylerken anlamadım boş verelim 🤣
😂👍
Kore dizilerinin tek sezonlulari makbuldür. O tat damagimizda kalmalı, final hep içimize oturmalı 😄
Aynen ya klasik 16 bölüm olsun musmutlu sonlu olsun bitsin yani başka ne isteriz😂
Kesin vardır abla :( Kore fanı ablalar çok buralarda :(
Yav seninde başka emojin yok mu😂 ablan olduğuma emin miyiz peki?😂
Evet abla ben herkese abla diyom :(
Tamamdır 😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?