Peki.. bir sürü acıyı, kahrı, gözyaşını, hayal kırıklığını tek bir kelimeye sığdıran kadın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Aşk onu çirkinleştirdi, çirkefleştirdi. Halbuki aşk fevkalade güzel bir duygudur, yanlış adama genç yaşta aşık olunca kötü bir karakter oldu. Behlül'e aşık değilken nahif bir kadındı, özür dilemeyi biliyordu, gönül almayı biliyordu, insana iyi gelmeyi biliyordu lakin Behlül onun ayarlarını fena bozdu. Dürüst olmaya da çalıştı lakin beceremedi. Behlül onun psikolojisini bozdu, onun içindeki Firdevs Hanım'ı çıkardı lakin yine de tamamen annesi gibi değildi. Behlül'ün çocuğunu Adnan'a yamamaya çalışmadı, bir tutam annesine benzeseydi fevrice davranmazdı. Adnan'ın çocuğuna hamile olduğu vakit bebeği aldırmazdı. Kırgın olduğu için Adnan'a, onun bebeğini aldırdı, o bebek doğsaydı, bence Bihter Adnan'ı aldatmazdı. Firdevs Hanım bebeği hayat sigortası olarak görürken, Bihter hiçbir vakit böyle hesaplar içinde olmadı. Maddiyat hususunda hesapsız bir kadındı bence Bihter, hoş Behlül'le kaçmak için Adnan'ın parasını almıştı lakin yine de hesap yapmıyordu annesi gibi. Zorla kötü bir insan yaptılar Bihter'i. Behlül kendisini ilk öptüğü vakit serçe tokat attı ona, ağlayarak Adnan'ın yanına gitti, sonrasında var olan vicdanını da kaybetti. Cemile küpesini çaldığı vakit, onunla empati yaptı, onu anladı, sonrasında kalpsiz, duygusuz bir kadın oldu. Bülent'e tüm samimiyetiyle yakın davrandı lakin sonrasında Bülent'e karşı da duyarsızlaştı, kendisine anne diyen o çocuğa nasıl yapabildi bunu? Çoğu hususta annesinin etkisi altında kalsa da, Behlül hususunda annesinin etkisinde kalmadı, asıl o hususta annesini dinlemeliydi, Bülent'i harcamak hususunda değil, o çocuğun ne zararı vardı ki ona? Bihter çok tutkulu bir kadındı. Behlül'ün ihanetini affedecek kadar çok sevmişti onu, en büyük hatası ise;Behlül'ü sevdiği aşkla, Adnan'ı sevmemesiydi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun İnşAllah. Keşke İntihar etmeseydi 🤷🏻♀️ Ha yanlış anlamayın Kalp krizinden, Kanserden veya başka sebeplerden ölse direk Keşke ölmeseydi derdim. Keşke yaşasaydı derdim. Ama Maalesef ki ölmüş az önce araştırdım ne kadar doğru bilmiyorum ama ölüm nedeni İntiharmış 🤷🏻♀️ Tekrardan Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun diyorum. Bu arada Detay çok güzel "Peki Bunlarca acıyı kederi Üzüntüyü aşkı tek bir kelimeye sığdıran kadın 🤩" çok iyi ya 🖤👄
00 Yorumla
- u1 yıl
Eşini aldatan biri işte nasıl bileceğim. olgun erkek sevdalısı birisi aynı zamanda tipik türk kızı gibi sonra da daha yakışıklısını bulunca da direk ona giderler :D yani pek iyi bilmezdim rahmetliyi. zaten türk dizilerini de çok saçma buluyorum. çünkü mantık yok gerçekten de hep aynı konular hep aynı senaryolar üzerinden ilerliyorlar tabi herkesin kendi kararı ama çoğu dizi saçma. bu dizi de zaten karakterleri sevmezdim herkes birbirinin arkasından işler çevirirdi çünkü. yine de sevenleri çokmuş bunu gördük sitede çoğu kişi andı rahmetliyi :) huzur için de yatsın ne diyelim.
02 Yorumla- 1 yıl
Oysa yıllar önce yazılmış bir kitaptan uyarlamaydı ((
- 1 yıl
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) ama türk dizilerinin %99 aynı olduğu gerçeğini değiştirmiyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
İyi bilirdik. İyi kadındı. Bu arada izlemedim anlık bazı sahneleri izledim.
01 Yorumla- 1 yıl
Onun en büyük hayranı @Doktorkedii
Diziler & Filmler konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kendini bitirdi
00 Yorumlaİzlemedim hiç.
00 Yorumla- 1 yıl
Yaşlandığımı anladım birkez daha
00 Yorumla Kim ki
00 Yorumla- 1 yıl
Zarif ve asil
00 Yorumla Tanimam
00 Yorumla- 1 yıl
Çok oynak
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > 13 sene önce bugün Bihter Ziyagil aramızdan ayrıldı. Nasıl bilirdiniz rahmetliyi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi