Diziler & Filmler İzlediğiniz diziden bir replik söyler misiniz? Minik1Burun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı.Ezel❤️ İzlediğiniz diziden bir replik söyler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl I * not in danger, Skyler. I * the danger. A guy opens his door and gets shot, and you think that of me? No! I * the one who knocks! 0 4 Yorumla StoneeCold +1 yıl Sansürünüze ya I’m olsun bari İngilizce kelimenin suçu ne Yorumla Minik1Burun +1 yıl Türkçesi ne bunun😀 Yorumla StoneeCold +1 yıl “Ben tehlikede değilim Skyler, tehlike benim! Adamın biri çalan kapıyı açınca vuruluyor ve sen benim o adam olduğumu mu sanıyorsun? Hayır! Ben kapıyı çalanım!” Yorumla Minik1Burun +1 yıl İngilizcem gruptan ayrıldı Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Direk göstereyim https://youtu.be/tDt0b6nhM-s 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Düşünün… Çünkü henüz yasaklanmadı. Schindler’in Listesi 0 0 Yorumla
HâLaycíBaśïï Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İkinci şansları s***imİnsanlar asla değişmez. ( Peaky blinders ) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni bulamazsın gülüm ben aslında yoğum ben senin süper egonum anladın mı egoist😂 0 0 Yorumla
Kastamonuyaz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Oyun bittiğinde sona kalan hayatta kalandır. Ezel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
I * not in danger, Skyler. I * the danger. A guy opens his door and gets shot, and you think that of me? No! I * the one who knocks!
Sansürünüze ya I’m olsun bari İngilizce kelimenin suçu ne
Türkçesi ne bunun😀
“Ben tehlikede değilim Skyler, tehlike benim! Adamın biri çalan kapıyı açınca vuruluyor ve sen benim o adam olduğumu mu sanıyorsun? Hayır! Ben kapıyı çalanım!”
İngilizcem gruptan ayrıldı
Direk göstereyim
https://youtu.be/tDt0b6nhM-sDüşünün… Çünkü henüz yasaklanmadı.
Schindler’in Listesi
İkinci şansları s***im
İnsanlar asla değişmez. ( Peaky blinders )
Beni bulamazsın gülüm ben aslında yoğum ben senin süper egonum anladın mı egoist😂
Oyun bittiğinde sona kalan hayatta kalandır.
Ezel
Seninle bir resmimiz olmadi rabia
Beni beni