Diziler & Filmler 'Köşeyi Dönen Adam' filminden bir replik de söylemek ister misin? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kemal Sunal'in bu filminde aklınızda kalan sahnesi hangisidir? 'Köşeyi Dönen Adam' filminden bir replik de söylemek ister misin? Cevapla Film Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. izlemedim bro ama iyi bir filme benziyor 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl — Eğer teklifimi kabul etmezsen yarından itibaren bütün basında aleyhine kampanya açarım.— Yani...— Yanisi «Eşeğin karnında hiç bir şey olmadığı anlaşıldı» diye bir manşet atmam kâfi. Hayatın söner.— Yani açıkça şantaj ha?— Ne dersen de.— Hep böyle mi yürütüyorsunuz işlerinizi?— Sayılır, isteklerimi kabul etmeyen birini dilime doladım mı hayatı kaydı demektir.— Bunun adı gazetecilik mi oluyor? 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gerçek bu mu? 0 4 Yorumla CengizBirser +1 yıl Derken? Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Hacı eşeği kesmeğe kalkıyor ya. Orada söylüyordu sanırım Yorumla CengizBirser +1 yıl Ha tm o mu kaldı aklında iyi düşün çok malzeme var🤣 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Doğru , çok malzeme var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
izlemedim bro ama iyi bir filme benziyor
Gerçek bu mu?
Derken?
Hacı eşeği kesmeğe kalkıyor ya. Orada söylüyordu sanırım
Ha tm o mu kaldı aklında iyi düşün çok malzeme var🤣
Doğru , çok malzeme var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!