Kimse bu adamı durduramıyor ki. Sıkıyorlar ölmüyor vuruyorlar ölmüyor. Cüneyt Arkından mı esinlendiler bunu yaparken anlamadım ki
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keserlerse durdurabiliyorlar ama ölmüyor , bir keresinde swat la çatışmıstı 20 kişi vardir adamlar bazuka bile atti kafasi koptu ve sonucta öldü ama sonra banka borcunu ödeyememis olmus olacaklar ki öldürmeyip yeni filmini çıkardilwr
Tabi oynadığı filmlerinde etkisi var şahsiyet gibi harika bir seneryoya sahip dizi yi oynarsan ön plana çıkman daha kolaylasir ki bence şahsiyet dizisi dünyanin en iyisi felan olmasada türkiye dizi sektörü için farkli bir bakis açısını türk sinema sektörüne kazandirdilar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimse bu adamı durduramıyor ki. Sıkıyorlar ölmüyor vuruyorlar ölmüyor. Cüneyt Arkından mı esinlendiler bunu yaparken anlamadım ki
Keserlerse durdurabiliyorlar ama ölmüyor , bir keresinde swat la çatışmıstı 20 kişi vardir adamlar bazuka bile atti kafasi koptu ve sonucta öldü ama sonra banka borcunu ödeyememis olmus olacaklar ki öldürmeyip yeni filmini çıkardilwr
Bu filmde en büyük gurur duyduğum olay Haluk Bilginer'in oynaması olmuştu ama
Hadi be
Ciddimisin knk
Dostum bu seri filmi sen izlediğine emin misin?
Yadırgamadan önce bi dinle knk😂10 sene olmustur jason voorhes konulu yapımlari izlemeyeli , bugün steamden oyununu indirdim ordan aklima geldi
Hallowen Haluk Bilginer yazarsan çıkar :)
Okey
Bu arada haluk bilginer cok sevdigim bir oyuncudur çünkü kendisi bence çok usta bir oyuncu işinde gercekten yetenekli
Evet kesinlikle öyle bi adam.
Tabi oynadığı filmlerinde etkisi var şahsiyet gibi harika bir seneryoya sahip dizi yi oynarsan ön plana çıkman daha kolaylasir ki bence şahsiyet dizisi dünyanin en iyisi felan olmasada türkiye dizi sektörü için farkli bir bakis açısını türk sinema sektörüne kazandirdilar
Orada zaten döktürdü adam ya.
Aynen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!