Selamlar.. Uyandığınızda testere filminin başrollerinden biri de siz olsanız ne hisseder, neler yapardınız? 😏 Keyifli geceler.. 🥂

Selamlar.. Uyandığınızda testere filminin başrollerinden biri de siz olsanız ne hisseder, neler yapardınız? 😏 Keyifli geceler.. 🥂

Ben çok mutlu olmazdım orası kesin :D ama şöyle ki bu seriyi izleyenler bilir. testere sadece kötüleri kaçıyor ya da birini öldürmüş veya haksızlık yapmış olanları kaçırıyor veya hayatının değerini bilmeyenleri bu durumda beni kaçırmazdı ama oldu da kaçırıldım muhtemelen kurtulurdum diye düşünüyorum :D keyifli geceler.. 🥂
Tr şartlarından dolayı, testerenin uygulayacağı psikolojik baskılara alışkınız😁 fiziksel kısmı için ise acısız tek seferde ölüm şartı ile anlaşmaya çalışırdım.

Tam olarak bunun gibi hissederdim. :D
😂😂
Oturur ağlardım diyeceğim ama oturup ağlayacağım vakit yok Kalp krizinden ölür kurtulurdum diyeceğim istediğin zaman geçiremezsinde korkunun ecele faydası yok sanırım her şekilde ölürdüm 😂😂
Cevap
8Cevap
Ben böyle bir durumda kalıp kurtulabileceğime pek inanmıyorum. Acısız ölmenin yollarını arardım😂
Testere Filminin İçinde Uyansayım Direk Testereyle Savaşırdım Mk Testereyi Öldürürdüm Laaan Ben Onun Ben Ağğğğzıııınaaa SSıçççaaarrrdımm Yaşatmazdım Laaaaaaaan Testereyi 💯😠
Aha şimdi zıştık diye kahkahayı basarım elemana bisiklet kaç vites bi tur bineyim mi diye sorarım bunaltırım onu 😂
Yerli versiyonu vardı bu filmin, trakyada geçen. destere idi sanırım :)
Yapacak bişe yok, z*ctık der beklerdim :)
Oyunun da, seni de, bisikletini de der kalayı basarım :D
En sevdiğim film kaç defa izledim bilmiyorum ama bu tuzaklardan birisinde uyanmayı asla istemezdim
Ben geri uyumaya çalışırdım 😂😂
Kafam güzel zannederim
Oyuna başlardım sanırım.
Çılgınca dakikalar bizi beklerdi
Oyunun kurallarına göre oynardım heralde jfkfk
Oyunlarda ölmeden önce stresten ölürdüm herhalde.
Gurup olarak hareket etmeye calisirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?