Merhaba KScanlar, nasılsınız? Walking dead final sonrası spin offlarla dağılmış hikayeyi toparlamayı ayrı ayrı düşündükleri için finale artık ihtiyaç olmuştu.
6 bölümlük olması planlanan Megan ve Negan hikayesi başlamış oldu.
Elbette gözler Rick spin off serisini bekliyor olsada oraya doğru yavaş yavaş gidilmeye başlanmış oldu.
Hepsini izledim ilk başlarda çok güzeldi bölüm artınca heycani düşmeye başladı sırf para kazanabilmek için filmi devam ettirdler 2010 beri şimdiye kadar devam ediyor artık final yapsınlar filmi düşürmeden
Zaten 11 sezon sonra final yaptılar Fakat final eksik ve tatmin edici olmadı çok fazla hikaye ve karakter katılmış olduğu için ve herkesin Rick reisi beklerken bitmiş olması tatmin edici olmadı.
Onlarda sevilen karakterlere ayrı ayrı diziye getirmeye kalsalar yine sezonlar alacağı için bitirip ana karakterlere bir kaç bölümlük tadımlık ama doyurucu bölümlerden oluşan spin offlar çekiyorlar yani olması gerektiği gibi
Elbette en son Rick ve mishone bağlanacak sonrası ise film gelecek ama o kesin değil henüz.
Herkes bu filmi rick Glenn ve Abraham icin izledi üçü birden gitti film çöktü yeni oyuncular tatmin etmedi bizleri hep bir şeyler eksik varmış gibi hissettim tadı kaçtı birden
Orası öyle ama 11 sezon boyunca dağılan dallanıp budaklanan walking dead evrenin son bulamasıyla bir nihayete ermesi için özellikle sevilen karakterlere ve ilk yola çıkılan ana karakterler için
Eksik ve tatmin edici bir final olmamıştı bu yüzden Rick mishone Megan Negan Darly Dixon
İçin ayrı ayrı kısa bölümlü spin offlar geliyor
Normalde hepsini tek dizide toplayınca tüm bölümler yine 8 18 gibi bir sezona denk geliyor fakat
Hikayeler gereği bir araya gelmeleri zor olunca ayrı ayrı ele alıp birleştirme fikirleri var ama ne kadar etkili olur bilemiyorum sonunda da film olarak birleştirme düşünceleri hala hakim.