Christian Bale gerçekten aşırı iyi, Ben Affleck de tipleme olarak çizgi romanlardaki Bruce Wayne'ye birebir uyuşuyor ancak Micheal Keaton bir başka be yaa aşığım, gerçek Batman 😍🖤🖤🦇🦇
Micheal Keaton zaten orjinal Batman, ondan önce Adam West oynadı ama o parodi gibi bir şey olduğu için sayılmaz. Christian Bale gerçekten çok iyi ama Micheal Keaton'un çizgi roman Batman'i hissiyatını daha iyi vermesi dolayısıyla Keatona bir puan daha veriyor ve favorim olarak Keaton'u seçiyorum. Ayrıca 92'den önce 1989 Batman filmi var Keaton'un, en iyi Batman filmlerinden biri.
micheal keaton'un oynadığı batman karakterinin hissiyatı aslında filmdeki karanlık temalardır çünkü batman karanlıkta ortaya çıkan bir koruyucudur
aslında batman filmlerinde batmanın teknolojik aletleri kullanmaması lazımdır teknoloji olarak sadece bat mobili vardır o da robert pattinson un batman olduğu zamanda bir güzel rezil edildi asdlgkhjkşg adam resmen murat 131 kullandı
batman sade bir karakterdir sadece elinde fırlattığı yarasa sembollü bıçağa benzeyen silahı vardır
1989 yapımlı filmini izlemedim ama en yakın zamanda izleyeceğim
@bateristartist ben filmi izlediğimde (The Batman) şu en son filmi.. araç sahnesi geldiğinde baktım dedimki aha şimdi sonunda batmabil çıkacak.. ama gördüğüm şey tam bir rezillikti. Katılıyorum