Diziler & Filmler Survivor 2024 All Star, SMS olmadan performansa göre olacakmış. İzleyecek misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok güzel olucak izlerim İzlemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Survivor 2024 All Star, SMS olmadan performansa göre olacakmış. İzleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hayır izlemiyorum hiç :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Çok sevdiğim birisi mezardan çıkıp gelse izlemem öyle nefret ediyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Memlekette sms atacak mecal kalmadı :D Bu yarışmalar zaten hep dalavereli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl acun 2 senede bir allstar yapacak galiba bu sene reytigler düşük diye yani hakkaniyet açısından doğru bir yaklaşım hakeden kazanacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣😄 doğru Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Hiç izlemedim yine izlemeyecem 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar tek bölümünü bile izlemedim. 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zaten Survivor izlemiyorum bunuda izlemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır izlemiyorum hiç :D
👍
Çok sevdiğim birisi mezardan çıkıp gelse izlemem öyle nefret ediyorum.
🤣
Memlekette sms atacak mecal kalmadı :D Bu yarışmalar zaten hep dalavereli.
acun 2 senede bir allstar yapacak galiba bu sene reytigler düşük diye yani hakkaniyet açısından doğru bir yaklaşım hakeden kazanacak
🤣😄 doğru
Survivor izlemiyorum.
Hiç izlemedim yine izlemeyecem
Bugüne kadar tek bölümünü bile izlemedim.
Zaten Survivor izlemiyorum bunuda izlemem
İzlerim
En iyi yarışmacı Taner Tolga sjkdjdjdi
Bakarız