Anadolu rock müziğin efsane ve unutulmaz ismi Cem Karaca'nın hayatını konu alan filmde usta sanatçıyı, İsmail Hacıoğlu canlandıracak. İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Sizce Karaca'yı nasıl canladırır?

Anadolu rock müziğin efsane ve unutulmaz ismi Cem Karaca'nın hayatını konu alan filmde usta sanatçıyı, İsmail Hacıoğlu canlandıracak. İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Sizce Karaca'yı nasıl canladırır?
Şayet bu doğru ise Cem Karaca hayranlığım buraya kadar diyorum zira!!!
Zamanın bir döneminde Kartal Kadıköy 2012 yılı açıldığı günden 2017 yılına kadar kullandım, Her sabah 08.10 gibi metrodayım ve bir sabah bir kız öğrenci İstanbul Kartına para yüklüyordu ya ilk defa ya da parayı sistem kabul etmiyordu ve arkasında ben vardım çocuk döndü tam benden yardım alacak tanımadığım birisi bütün gücüyle beni kenara itti!!! Asla bunu yapacak gücü yok ama ben boşluğuma gelince yana savruldum, bu kıza yardım etme bahanesi ile resmen taciz ediyordu, burası İstanbul dedim durdum neyse kız çekti çıktı metrodan binmedi ben para yükleyip aşağıya indim... Metro beklerken bir anda dikkatimi çekti uzaktan bana bakışlar atıyor tehditkar davranıyor, :D metro geldi bindik hala diğer vagondan bakışlara devam yanına gidip beklemeye başladım metro durunca da bunu aşağıya çektim indik ilk istasyon, inince bu başladı işte ben ismail hacıoğlu yum dizi film artistyim dedikçe ben bunu kaldırıp duvarlara vurmaya başladım, ufak tefek değil aslında 180-85 boyu vardır da ben 196
çevreden gelenler vs olunca ben zaten işe gecikmiştim bir sonraki gelene (kartal yönüne) binip kartal da inmeden kadıköy yönüne devam ettim
konu uzadı nerede bir haberini görsem kedi gibi sırtım dikenleşiyorum
Sonunda ne oldu kaçtı mı
@diphylleia hayır olduğu yerde bıraktım işime gittim
En beğendiğim erkek oyuncu. Üstüne tanımıyorum. Her dizi, filminde oyunculuğu muhteşem. İçinde o varsa izlenir dediğim oyunculardan film kötü bile olsa şahane oyunculuğuyla izlettirir kendini. Bundaki oyunculuğun tozunu bile alamayacaklar popüler oluyor ekranda ama kalite olunca buna gerek kalmıyor işte🤩😂🥳
Cevap
26Cevap
Bence çok çok iyi bir tercih
Çok iyi bir seçim. İsmail Hacıoğlu en iyi oyunculardan bana göre.
Genel olarak İsmail Hacıoğlu nun oyunculuğu kötü değildir ama Cem Karaca olarak gözümde canlandıramıyorum ve ayrıca hiç benzemiyor da
Nasıl canlandıracağını merak ettim, oyunculuğunu iyi diye biliyorum ama üstad'ı nasıl canlandırır bilemiyorum
İsmail Hacıoğlu en beğendiğim oyunculardan biridir. Türk sinemasının önümüzdeki 30-40 yılına damga vuran isimlerden biri olacaktır.
Evet zaten Cem Karaca sevdiğim sanatçılardan, İsmail Hacıoğlu da samimi bulduğum oyunculardan, izlerim muhtemelen ~ ℳ
Ayyy bu habere nasıl sevindim anlatamam hiç karşıma çıkmadı. Filme koşa koşa giderim ve İsmail Hacıoğlu çok başarılı bulduğum bı aktör
Ne güzel insandı…
Çok beğenirim oyunculuğunu. Güzel tercih olmuş
Yasarken adamın kıymetini bilmediler şimdi film yapıyolar
Bu birçok sanatçı için böyle maalesef ama sevenlerine veya ilerde merak edip araştırmak isteyenler için çok güzel oluyor bu filmler.
Oyunculuğu çok iyi bence. Rahatlıkla altından kalkacaktır
On numara adam ama osmanli dizisi vardi onun trtde osmanli tokadi orada iyidi ordan tanifim
Hayır tek düze bir oyunculuğu var kendini oynuyor bence
En çok beğendiğim oyunculardan birisidir kendisi, her oynadığı rolü basari ile canladırıyor.
Bu adamın beceremediği bir rol görmedim. Süper oyuncu
Cem karacanın ağırlığını taşıyabilecek bir oyuncu zannetmiyorum
Bayılıyorum İsmail Hacıoğlu'na😍
Hem oyunculuğu güzel hem kendisi
Bence bu rolü Aras Bulut daha iyi kaldırır gibi
Oyunculuğu çok güzel, iyi bir tercih olmuş 👌
dogrusunu soylemek gerekirse oyunculuk egitimi almis yetenekli bir oyuncu yok turkiye'de daha dogrusu cok az var dunyada da oyle
Çok fazla beğendiğim bir oyuncu olduğunu söyleyemem
Bence basarili olcak isamil hacioglunun tutmayan hic bir projesi yok
Çok başarılı filmlerde oynadı şu ana kadar. Bu rolün de hakkını verir kesin. Kendisi ekran önü işe yaramaz şişirilmişlerden değil, hakiki oyuncudur.
Bu adam mükemmel bir oyuncu bence
Gayet başarılı bir isim
Rolünün hakkını vereceğini düşünüyorum.
Uzaktan yakından alakası yoo biraz daha slas vi adam oynamali
Evet en beğendiğim erkek oyunculardan
Evet oyunculuğunu beğeniyorum.
Evet, başarılı biri
Evet bu adamın oyunculuğa gerçekten çok iyi
Ooo Iso canlandiracaksa izlerim
Ismail harika bi oyuncu
Kim daha iyi oynayabilir
İlgimi çekti. Merak uyandırdı