Diziler & Filmler Filmleri nereden izlersiniz? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sinema filmlerini nerden istersin TV Sinema salonu Bilgisayar Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Filmleri nereden izlersiniz? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bilgisayardan 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bilgisayar üzerinden izlerim genel olarak ama bazen işten yorgun geldiğim zaman telefondan da açıp izliyorum. 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Genellikle bilgisayardan izliyorum. Çift ekran, birisinde tv, video vs.. izlerim diğerinde internette gezinirim, şu anki gibi 😀 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Bilgisayar , manita gelirse ya da arkadaşlar televizyon 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bilgisayar, telefon, tablet, TV nerede denk gelirse 0 0 Yorumla
MasterScout Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Çoğunlukla televizyon üzerinden bazı zamanlar telefon bazı zamanlar bilgisayar 0 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Pek film izlemem ama izlersem de tvden izlerim 0 0 Yorumla
pandaexpres Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Webten yükleyip tvden izliyorum çok hoş oluyor😌☺️ 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Tv üzerinden ama dijital platformlar aracılığıyla izlerim. 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaçak izlerim genelde. Çok sevdiğim bir film ise sinema keyfi 0 0 Yorumla
ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Pc arşivinden açar projektörden yansıtırım 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. Çay çekirdek yatar durumda film seyretmek ! 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Bilgisayardan izlerim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Hdfilmcehennemi 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Telefon ve resmî lisanslı uygulamalar 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sinema salonunda izleyemiyorsam bilgisayardan 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Televizyon ve tablet üzerinden izliyorum 0 0 Yorumla
Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ay tabiki de telefooon ne diğeri ayol 😏 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı. Bilgisayardan izlemeyi tercih ediyorum.. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 617 cevap paylaştı. Televizyondan 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Tvden izliyoruz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Sinema salon 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilgisayar 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 682 cevap paylaştı. Bilgisayar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bilgisayardan
Bilgisayar üzerinden izlerim genel olarak ama bazen işten yorgun geldiğim zaman telefondan da açıp izliyorum.
Genellikle bilgisayardan izliyorum. Çift ekran, birisinde tv, video vs.. izlerim diğerinde internette gezinirim, şu anki gibi 😀
bak hele
Ne oldu
Bilgisayar , manita gelirse ya da arkadaşlar televizyon
Bilgisayar, telefon, tablet, TV nerede denk gelirse
Çoğunlukla televizyon üzerinden bazı zamanlar telefon bazı zamanlar bilgisayar
Pek film izlemem ama izlersem de tvden izlerim
Webten yükleyip tvden izliyorum çok hoş oluyor😌☺️
Tv üzerinden ama dijital platformlar aracılığıyla izlerim.
Kaçak izlerim genelde. Çok sevdiğim bir film ise sinema keyfi
Pc arşivinden açar projektörden yansıtırım
Çay çekirdek yatar durumda film seyretmek !
Telefonumdan genelde
Bilgisayardan izlerim
Hdfilmcehennemi
Bilgisayardan izlemek tercihim.
Telefon ve resmî lisanslı uygulamalar
Sinema salonunda izleyemiyorsam bilgisayardan
Televizyon ve tablet üzerinden izliyorum
Ay tabiki de telefooon ne diğeri ayol 😏
Bilgisayardan izlemeyi tercih ediyorum..
film smemada izlenir
Sinemaya para verilir mi o kadar ya
Laptop
Telefon
Bilgisayardan
Televizyondan
Bilgisayar
tablet
Hepsi
Sinema
Tvden izliyoruz
Telefon