O kadar değişiyor ki. Bazen sevdiğim oyuncu ya da yönetmenlerin filmlerine bakıyorum. Izlediğim filmleri daha sonrasında araştırırken yan rollerin oynadıkları filmlere bakıp onları izlediğim oluyor. Mesela geçen gün bir filmi araştırırken karşıma farklı bir film çıktı konusu hoşuma gitti direkt izledim. Genelde izleyeceğim filmler ile karşılaşıyorum kısacası.
Ben genel olarak torrnet üzerinden indiriyorum. ama bir ara Netfilix üyeliğim vardı ama çok sık film izlemediğim için artık bende bunun yerine torrent gibi sitelerden filmleri indiriyorum ve bilgisayarımdan izliyorum. genelde olarak bunun dışında bir ara Disney platformunu kullanmayı düşündüm. ama sevdiğim filmler hariç diğer filmleri izlemeyeceğim için sırf bir kaç film için bütün bir platformu almak da istemedim. bu yüzdne şu an kullandığım bir platform bulunmuyor.
Ben ya arkadaş tavsiyesi ya da Instagram'daki film sayfalarından buluyorum. Önceden film sitelerine bakardım ama hep aynı filmleri görünce tüm filmleri izlemişim gibi geliyor.