Diziler & Filmler Kızılcık şerbetini izliyor musunuz? Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sezon finalinin son sahnesi çok çarpıcı değil miydi sizce bence çok iyiydi Kızılcık şerbetini izliyor musunuz? Cevapla Final Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır izlemiyorum 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu mendili eline mendili verdik geline kara kına yollamış yar senin ellerine şarjım yüzde 4 hoşçakal KS 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İzlemiyorum bı diziyi hiç sevmiyorumBir ara final olcakti tamamen internette diyordu şimdide diyor sezon finali 0 0 Yorumla
Kocamdanboşanıcam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzliyoruz tabii doğal güçlü bir kadın olması temenni ediyoruz Hani aldatan erkeğin dakikasına boşalması lazım donana kadar da alması lazım 0 0 Yorumla
Me1issaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl İzliyorum Allah Fatih gibi adamların belasını versin Ay adam demek bile istemiyorum şerefsizlere 1 0 Yorumla
ainslley Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl izlemiyorum saçmalık ve vakit kaybından başka bişey değil 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ulan Fatih ulağnn. d yüzsüz pis dönek bxjxj 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. İzlemiyorum saçma sapan dizi 0 0 Yorumla
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Izliyorum 0 1 Yorumla Moonlover112233 +1 yıl Fatihe en bastan beri gicik oluyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır izlemiyorum
Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu mendili eline mendili verdik geline kara kına yollamış yar senin ellerine şarjım yüzde 4 hoşçakal KS
İzlemiyorum bı diziyi hiç sevmiyorum
Bir ara final olcakti tamamen internette diyordu şimdide diyor sezon finali
İzliyoruz tabii doğal güçlü bir kadın olması temenni ediyoruz Hani aldatan erkeğin dakikasına boşalması lazım donana kadar da alması lazım
İzliyorum Allah Fatih gibi adamların belasını versin
Ay adam demek bile istemiyorum şerefsizlere
TV açmışlığım yok kaldıki saçma saçma dizileri izleyeceğim
İzliyorum da bazı sahneleri çok abartıyorlar
izlemiyorum saçmalık ve vakit kaybından başka bişey değil
Ulan Fatih ulağnn. d yüzsüz pis dönek bxjxj
kocandan kurtuldun keyfin yerinde tabi :D
İzlemiyorum saçma sapan dizi
televizyon izlemiyorum
Izliyorum
Fatihe en bastan beri gicik oluyorum
evet çok iyiydi