Diziler & Filmler Zombilerin gerçek olmasını ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Savaşmak için yanınıza kimi alırdınız? Mantığım Rick diyor ama ben gönlümün sesini dinleyip Negan alırdım😂 Zombilerin gerçek olmasını ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. bir onlar eksiktiben polat alemdarı yanıma alırdım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ölümsüzlükten bende faydalanayım diyorsun 😂 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl isterdim bir iki tane zombi karı ayarlardım kendime 0 8 Yorumla efsax +1 yıl bi taraflarini yedikten sonra gelen pismanlik hissi… Yorumla ElCuco +1 yıl bütün dişlerini çekerdim no problem Yorumla Soran +1 yıl Bu basıl bi fantezi olum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla ElCuco +1 yıl dantel donlu zombi karı fantezisi :d var bi hayalimiz ehehhe :d Yorumla Soran +1 yıl Kcjdkfm dirisini skemediklerini bulup ölüsünü skecen yani 😂 Yorumla ElCuco +1 yıl aa bak o da olur :d Yorumla Soran +1 yıl Sonra da yarı zombi yarı insan melezi çocuğun olur 😂 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Saldıracaklarsa hayır da öyle etrafta dolaşmaları enteresan olurdu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç saldırmayan zombi gördün mü? Kfndöfovj Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl O zaman sıkıntı sakata gelmeyelim Yorumla Soran +1 yıl Benim canım kıymetli diyorsun yani 😂 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Herhalde neyse ben Walking Dead izleyeyim 2 3 bölüm Yorumla Soran +1 yıl Yeni mi başlıyorsun? Baştan izlemeye başla çok güzel Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl 2. sezon 12. bölümdeyim Yorumla Soran +1 yıl İlk 3-4 sezon güzeldi sonrasını izlemedim bende Yorumla Soran +1 yıl Bir tek neganın olduğu bölümleri izlemiştim o kadar Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl İBrahim tatlısesi alırdım jsjsjsj 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zombiler intihar eder valla 😂 Yorumla Gurursuzdeğilim +1 yıl 😅bide ne yaparsan yap adam ölmez Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene ibrahim tatlısesin üstünde ki ölümsüzlük büyüsü bu sefer ters teperek zombileri ölümsüz yapıyormuş. d Yorumla Gurursuzdeğilim +1 yıl O zaman bende bir zombiye dönüşürüm :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zombileri aşığım gerçekten hiç kimsem olmasa gerçek olmalarını isterdim 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 757 cevap paylaştı. Daryl ı alırım her şartta ❤️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir onlar eksikti
ben polat alemdarı yanıma alırdım
Ölümsüzlükten bende faydalanayım diyorsun 😂
isterdim bir iki tane zombi karı ayarlardım kendime
bi taraflarini yedikten sonra gelen pismanlik hissi…
bütün dişlerini çekerdim no problem
Bu basıl bi fantezi olum 🤣
Nasıl
dantel donlu zombi karı fantezisi :d var bi hayalimiz ehehhe :d
Kcjdkfm dirisini skemediklerini bulup ölüsünü skecen yani 😂
aa bak o da olur :d
Sonra da yarı zombi yarı insan melezi çocuğun olur 😂
Saldıracaklarsa hayır da öyle etrafta dolaşmaları enteresan olurdu
Sen hiç saldırmayan zombi gördün mü? Kfndöfovj
O zaman sıkıntı sakata gelmeyelim
Benim canım kıymetli diyorsun yani 😂
Herhalde neyse ben Walking Dead izleyeyim 2 3 bölüm
Yeni mi başlıyorsun? Baştan izlemeye başla çok güzel
2. sezon 12. bölümdeyim
İlk 3-4 sezon güzeldi sonrasını izlemedim bende
Bir tek neganın olduğu bölümleri izlemiştim o kadar
İBrahim tatlısesi alırdım jsjsjsj
Zombiler intihar eder valla 😂
😅bide ne yaparsan yap adam ölmez
Düşünsene ibrahim tatlısesin üstünde ki ölümsüzlük büyüsü bu sefer ters teperek zombileri ölümsüz yapıyormuş. d
O zaman bende bir zombiye dönüşürüm :)
Zombileri aşığım gerçekten hiç kimsem olmasa gerçek olmalarını isterdim
Daryl ı alırım her şartta ❤️
Ben buffy 🤭🤭
İstemezdim