Öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştiriyor musunuz?

Hayır küçükken ailemle izlerken o an bakmıyordum başka şeyle uğraşmaya koyuluyordum şimdi zaten dizi falan izlemiyorum da izlemiş olsam da değiştirmezdim
Kızın saçlarının kısalığından dolayı iki adam öpüşüyor sandım ya allam
Cevap
41Cevap
Geçen akşam ailemle otururken denk geldi hemen halıların desenini inceledim
Televizyonla ayrıldık konuşmuyoruz
Televizyon izlemiyorum.
Hayır değiştirmiyorum. çünkü oldukça normal bir şey ben zaten tv izlemiyorum ki sadece internet üzerinden yani bilgisayarımdan film dizi izliyorum öpüşme sahnesi çıktığı zaman da zaten devam ederim ya da sevişme sahnesi olduğu zaman. ama bunları zaten sevmem çünkü çok saçma ve gereksiz zaman kaybı olarak buluyorum yani olmasa da olur filmde
Öpüşme sahnesi değilde saçma sapan kadın erkek bir ilişki diyalogoları olduğu zaman değiştiririm. Habire gerçek hayatla alakası olmayan romantizmin gösterilmesinden ve lanse edilmesinden veya empoze edilmesindan kusacağım geldi çünkü. Zaten dizi izlemem de ara ara denk geliyor İşte!
Romantik filmleri izlemem. Böyle sahnenin cikmasi enderdir ciksada izlerim bişey düşünmeden filme gömülmüşümdür acaba sonraları ne olucak derim 😅 genelde de korku izlediğimden ilk ölenler genelde bu öpüşenler oluor 🤣🤣
Öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştirmiyorum ama Game of Thrones'da baya bir sahne atlatmam gerekiyordu.
Yoo üstüne bir de emcükle alllahsız ısır ısır diyorum 😂
😂😂 taktik vermeyek ölek mi 😂
Aksine kitlenip izliyorum ahahahah jsjsjs şaka bir yana da niye değiştireyim çok normal, rahatsız olmuyorum ben böyle şeyleri izlerken
Yok eğer böyle çok uzun değilse (kısa yani) normal bir sahne ise geçmem ama uzun, sıkan ve boş bir sahne ise geçerim. Ama normalde zaten TV izlemiyorum. Birde ailemin yanında olunca geçerim direk çünkü onlar garip karşılayabilir ya da utanabilirim.
Dizinin çoğunluğu bu bölümleri oluşturuyorsa diziyi hiç izlemem bile 1 sahneden sebep değiştirmem.😄
Hayır değiştirmiyorum niye ki. İnterneti p*rno izlemek için kullanan bir toplumuz. Öpüşme sahnesinde ne varmış onu anlamadım.
Hayır değiştirmiyorum. Sevişme sahneleri çıkınca ileri sarıyorum artık baydı seks sahneleri ve sıkıcı geliyor.
Cekineceğim kimse yok tek başıma yasadığım için hatta bir de yorum yaparım yedi kadını namussuz diye😄
Hayır ya hayır aşklı meşkli şeyler izlemem genelde normal izliyorum somut falan yoksa sinirim bozulup kapatıyorum
Bunu en son 10 yıl once yasamısımdır... tv ıle aram yok hele aılemle beraber bayagıdır ızlemıyorum
Hayır ya niye değiştireyim tm tersi daha çok odaklanıyorum iyi rol yapabiliyorlar mı diye fjfjfjjj
Yok. Genelde alıştık artık ailecek izliyoruz.
Neden aga ya? yeni bir şey çıkmışsa öğrenmek lazım :D
Dizi izlemiyorum artık iyi diziler çıkmıyor sadece survivor izliyorum
En İyi Cevap