Merhaba değerli arkadaşlar. Zamanla tv de çıkan dizi ve filmlerdeki +18 sahneler öpüşme yiyişme sahneleri oldukça doğal şekilde sergilenmekte! Hadi bazılarımız yetişkin diyelim tam da kalabalık ailecek bir dizi izlerken bu sahnelerin bir anda çıkması çoğu kişiyi utandırıyor🙈Peki siz ailenizle veya büyüklerinizle tv izlerken böyle ateşli sevişme sahneleri çıktığında nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?🙏🏻 Edit : 3 maymunu oynuyorum 🙈🙉🙊 #Subarusti
Büyüklerle beraber tv izlerken sevişme sahneleri çıktığı zaman nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?
Geçen dışarıdayken film izliyorduk tecavüz sahnesi denk geldi kafamı çevirmedim bile utançtan, evde de aynı hiç kafamı çeviremiyorum öyle boş boş bakıyorum utanıyoruz napalım..
Ben twittere giriyorum, annem çay koymaya kalkıyor, babamı hıçkırık tutuyor, annanem ayıp olmasın diye öteki tarafa gidip geliyor, dedem tespihi ile ya sabır çekiyor
bir keresinde yengemlere gittik misafirliğe küçük çocuk var evde tam da tv de sevişme sahnesi çıktı çocuk demez mi aaa aynı babamla Annem Gibi dkxkdkdkd
En İyi Cevaplar