Diziler & Filmler En son hangi sinema salonunda, hangi filmi izledin? Mehlay Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor ben sinema: Konya M1 Merkez (Real) film: Galaksinin Koruyucuları 3 En son hangi sinema salonunda, hangi filmi izledin? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Sevgilisi olmayanı sinema salonlarından kim bu sap? Niye yalnız izliyor? vb. fısıldaşmalarla kaçırdıkları için ben yalnız sinema salonuna gidemiyorum 0 0 Yorumla
VarsayalımNil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yaa emaar avmdir ya kadıköy rexx. O kadar uzun süredir gitmiyorum ki salonu da filmi de hatırlamıyorum 0 2 Yorumla s Taciiiii +1 yıl rexx kapandı Yorumla VarsayalımNil +1 yıl @Taciiiii biliyorum. ondan önce işte cok uzun zamandır gitmedim ghghg Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Avatar Suyun Yolu izledim Bursa'da IMAX olan bi avm adını hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Valla uzun zaman oldu sinema da film izleyeli onun için hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Konya kule site de saçma bir filmi izlemiştim adını bile unuttum 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Imax dome theater da İrlanda'yı anlatan belgesel gezi tarzı bir filme gitmiştim. 0 0 Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl son gittiğim film buz devri filmiydi. ilk gittiğim de oydu xD 0 0 Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok oldu gitmeyeli hatırlamıyorum Avatar’ı o kadar bekledim ona bile gidemedim 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Afyon Paribu CineverseBarış Akarsu "Merhaba" 0 0 Yorumla
Hümanistgusav Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Geçen yıl gitmiştim çocuklar için bir filmdi. 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Recep ivedik 1 bakirköy carusel de sinama :D 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. Hızlı ve öfkeli 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. john wick 4 hilltown 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgilisi olmayanı sinema salonlarından kim bu sap? Niye yalnız izliyor? vb. fısıldaşmalarla kaçırdıkları için ben yalnız sinema salonuna gidemiyorum
Yaa emaar avmdir ya kadıköy rexx. O kadar uzun süredir gitmiyorum ki salonu da filmi de hatırlamıyorum
rexx kapandı
@Taciiiii biliyorum. ondan önce işte cok uzun zamandır gitmedim ghghg
Avatar Suyun Yolu izledim Bursa'da IMAX olan bi avm adını hatırlamıyorum
Valla uzun zaman oldu sinema da film izleyeli onun için hatırlamıyorum
Konya kule site de saçma bir filmi izlemiştim adını bile unuttum
Imax dome theater da İrlanda'yı anlatan belgesel gezi tarzı bir filme gitmiştim.
son gittiğim film buz devri filmiydi. ilk gittiğim de oydu xD
Çok oldu gitmeyeli hatırlamıyorum Avatar’ı o kadar bekledim ona bile gidemedim
Afyon Paribu Cineverse
Barış Akarsu "Merhaba"
Geçen yıl gitmiştim çocuklar için bir filmdi.
Çok oldu yaa, sanırım Fetih filmiydi 🙄
Recep ivedik 1 bakirköy carusel de sinama :D
Hızlı ve öfkeli
İstanbul Yenibosna Starcity
Fast X
Yarın izleyeceğim hızlı ve öfkeli 10
Yaklaşık 3 yıldır sinemaya gitmiyorum.
john wick 4 hilltown
Bergen
Kurtlar vadisi
Naim suleymanoglunu izledim
Titanic