Film izlemeyi genelde tek başınıza mı tercih edersiniz?
Agalarla iyi oluyor.
Agalarla iyi oluyor.

Tek başına film izlemek daha güzel bence ama sevgili olsaydı harika olurdu yine de çünkü tek başıma zaten izliyorum sürekli ama sevgili olunca en azından sinemaya gidiliyor ve orada izlenmesi daha güzel oluyor.
Cevap
20Cevap
Kafa dengi 3-5 kişiyle izlemek daha güzel bence. Bir kere deneyimlemiştim kuzenlerle falan. Arada diziyle ilgili makaralarımız oluyordu
Kalabalık olunca her kafadan bir ses çıkıyor. En iyisi tek takılmak.
Tek başına film izlemek daha keyifli ama örneğin sevgilim varsa onunla izlemek daha iyi olur.
Kalabalık iyi değil illa biri çıkıp filmdeki bir karaktere cevap verebiliyor yorum yapıyor "yalan söylüyor o inanma sakın" film dediğin sessizce seyredilir
Kolpaçino, kedili çoraplar😄 neyse tek izlerim, durup durup bi laf ediyor yanımdaki ağzına vurasım geliyor
Evet nolmuş olamaz mı 😂
Olabilir saygı duyarız skdjsj 😄
Ben tek başıma film izlemeyi seviyorum kalabalıkla veya arkadaşlarımla film izleyince yorum yapmaya başlıyorlar ve filmden hiçbir şey anlamıyorum
Sevgili yoksa tek izlemek en güzeli kalabalık olunca filmi geriye sarıyorum sık sık duyamadığım kısımları dinlemek için.
Film güzelse ve dibimizde zırt pırt konuşan, sırf konuşmak için konuşan bir tip yoksa her türlü akar gider
O kalabalıktaki insanların kim olduğuna bağlı ama tek başına daha keyifli oluyor bence ve de daha rahat 😄
Bence kalabalıkta sinema dışında izlenmiyor millet muhabbete başlıyor film kaçıyor dikkat dağılıyor vs
sevimli çorap koleksiyonun var galiba senin ahahahha
Benim çorap takıntım var ya vallahi giyilmemiş etiketi sökülmemiş çoraplarımı kullanmadan yine alıyorum
çorapta ki desen silvester mı kedi olan
Evet 😂😂
vay 😂
Tabi 😃
Arkadaşlarla izlemeyi de severim ama genelde iş yaparken de bir şeyler açmayı sevdiğim için tek izlediğim de olur sık sık.
Tek başına korku filmi izlemek kadar kalori yaktıran bir aktivite yok 😀
Buna çok katılıyorum 😃
Yalnız izlemek daha güzel omg çoraplara bak djsksj
Ne var lan slvster kedi baskılı çorap işte 😃
Harbi bebesin ha çekil şurdan sjdj
Kitabı kapağına göre yargılayanlarda bugün örnek sensin 😃
Sen kitap mısın :D
Okumasını bilene kitap olmuşluğum da vardır sana hangisi lazım 😃
Senden olsa olsa “harry potter” kitabı falan olur :D okumam ben onu
O da bir dünya markası isabet olur sen anca bela okursun onu da yarım yamalak 😂😂
ahahaha sana dimi :D tam okursam tutar lan ama yine de istiyorsan tam okurum
Sesini kısıp karanlıkta sessizce izlerken yalnız başına uyuklamak en güzeli sıkıcı sahneleri atlayıp güzel sahneleri izlemiş oluyorsun...
Kalabalık değil ama 2-3 kişiyle izlemek daha eğlenceli bence
Tek izlemeyi çok severim ama kafa dengi insanlarla izlemeyi de seviyorum.
Aşırı kalabalık olmamalı. Bir kaç kişi yeterli.
Tekte izlerim ama sinemanın havası ayrı bir güzel..
Ya kalabalıkta bir sürü laf söz sıkıntı tek iyidir
En İyi Cevap