ben izledim biliyorum, sadece sizlere sormak istedim lütfen izleyenler görüş yazarsa çok iyi olur.

ben izledim biliyorum, sadece sizlere sormak istedim lütfen izleyenler görüş yazarsa çok iyi olur.

Bir erkek olarak özgür, cesur ve rekabetçi olmamız gerektiğini. Toplumsal normlardan kurtulup özgür olmamız gerektiğini aşılıyor. Kadınlar konusunda da benim çıkarımım şu; Kadın ve erkek asla mükemmel anlaşamaz ve bir arada olmalarının tek sebebi kadının kadın hormonlarıyla erkeğin de erkek hormonlarıyla var olmasıdır. Yani filmde Tyler gibi özgür bir adamı klozete prezervatif doldurtacak kadar yenik düştüğü bir nokta. Erkeklerin tek yenemediği duygular... Fark ettiyseniz Marla filme asla bir sonucu etkilemiyor ve hikayede bir değişikliğe yol açmıyor hatta anlatıcıyı telefonla rahatsız edip onu lokantada rencide ediyor. Buna rağmen hem anlatıcı hem de Tyler ondan kurtulmuyorlar Filmde kadınlar hakkında anlatılmak istenen şey de bu bence. Kadınların erkeklerin tek zaafı olduğu...
yalnız filmde bir süre sonra suç falan işliyorlar. d bu doğru mu?
Cevap
4Cevap
Adam yasayamayacagi hayallerinde ki ideal tipi ornek aliyo ama bi uerden sora ona zarar vermeye basliyo
İzlemedim bu yüzden yorum yapmak yanlış olur
Her insanın içinde bir tyler durden vardır...
Lanet olsun dostum tüm nesil benzin pompalıyor
Kız beyni bu filmi algılayamaz
tamam
Sistem eleştirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?