Almanac Spor dergisini 2015 yılında çöpten alıp 1955 yılına gitti ve biz Doktor 1985e döndüğümüzde tüm Hıll Valley onun kontrolünde idi. Annem Lorraine Baines McFly ile evlenmiş babam George McFlyıda öldürmüştü.
1955 yılından -2000 yılına kadar olan tüm musabakaların sonuçları kayıtlı idi çünkü dergiyi Bıff 2015 yılında yaşlı haliyle çöpten alıp 1955de ki genç haline verdi. Bu da uzay-zaman sürekliliğinden bozunuma sebep olarak alternatif bir gerçekliğie yol açtı.
zaman makinesine bindir beni gidelim o zaman ampul icat edilmeden öncesine, ah ulen adamlar 2 sene önceden başladılar hazırlıklara o zaman, bizim kemal sona bıraktı inşallah dona kalmaz
yok benim bahsettiğim ampul akp iktidar 2002 seneleri, seçimden 2 sene önce hazırlıklara başladılar, kemal son ana bıraktı aday açıklamasını, özellikle tutmuşlar kemali de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tebrikler
hani 2. bölümü vardı ya sarı kafalı adam kumarhane sahibi oluyordu sans oyunlarından ülke batıyordu nerdeyse o kadar kötü durumdayız
Bıff Tannen. hahaha
Almanac Spor dergisini 2015 yılında çöpten alıp 1955 yılına gitti ve biz Doktor 1985e döndüğümüzde tüm Hıll Valley onun kontrolünde idi. Annem Lorraine Baines McFly ile evlenmiş babam George McFlyıda öldürmüştü.
1955 yılından -2000 yılına kadar olan tüm musabakaların sonuçları kayıtlı idi çünkü dergiyi Bıff 2015 yılında yaşlı haliyle çöpten alıp 1955de ki genç haline verdi. Bu da uzay-zaman sürekliliğinden bozunuma sebep olarak alternatif bir gerçekliğie yol açtı.
detaylı ezberlemişsin maşallah
Dostum bu olayların hepsini ben yaşadım. Tabi ki biliyorum
zaman makinesine bindir beni gidelim o zaman ampul icat edilmeden öncesine, ah ulen adamlar 2 sene önceden başladılar hazırlıklara o zaman, bizim kemal sona bıraktı inşallah dona kalmaz
O zaman sen Thomas Alva Edisonun zamanından daha evveline gitmek istiyorsun.
yok benim bahsettiğim ampul akp iktidar 2002 seneleri, seçimden 2 sene önce hazırlıklara başladılar, kemal son ana bıraktı aday açıklamasını, özellikle tutmuşlar kemali de
DeLorean ile 2015e geldiğimde Amerikadaydım ben bilmiyorum dostum.
kemal seçim kazanmak istiyormuş gibi gözüküyor, ya da kaybedeceğini düşünemedi
neyse iyi saçmaladık
alternatif bir zamanda dediğiniz farklı kişiler kazanıyor olabilir.
Uzay zaman sürekliliği Einsteinın teorisidir. Saçma değil. Doktor bu sayede DeLorean time machine yaptı
teoride bile kafam almaz :) bıraktım pratiğini
ben farklı evrenlere gidiyorum
anlat bakalım nasılmış o evrenler?
1955e gittim dostum Annemin gençliği bana aşık oldu. Aşırı utanç verici ahhh
1885te Vahşi batıda kovboy oluyorum. Nıke ayakkabı ile hemde.
bana da instagramdan hindistanlı bir kız kalp göndermişti, o da anneme benziyordu, dedim hindistana gidemem zaten yaşı da küçüktü
bu daha muhtemel evet katılıyorum
Ulan bu zaman makinasindaki adam degilmi 😂😂
Hey benim o dostum.
Doktorun yardımcısı, Jenniferın erkeği, McFlayların gururu, Bıff Tannen'ın korkulu rüyası
Ouuv sen ucmussun baybi
Doktor Emmett Brown DeLorean üzerinde bazı teknik ve mekanik düzenlemeler yaptı ve artık DeLorean zaman makinesi uçadabiliyor.
Bu profil tamamen trol ya😂
Tebrikler
Troll ne demektir? 1985 te böyle bir kelime yok.
Noluyo abi biri anlatsın
Doktor çok sevinecek. Artık DeLoreanı kullanabileceğim
Yow bana da anlat adamım
Jennifer ile 1955 yılına gitmek için aracı kullanabilmem gerek.
Mccarty Abi dur ortalık zaten karışık
Gelecek ve Geçmiş seyahat ve macera benim işim.
Bu arada adım Marty McFlay
Tamam abi benide bi 80lere atıver geçerken
Plutonyum gerek. Nereden alabiliriz?
Abi bizim burada bor var olur mu
Bor madeni Flux Kapasitörü için gerekli enerji miktarını sağlayamaz. Plutonyum şart.
Abi ben sana yetişemedim sen işi bilion😂
Yakınlarda Nükleer tesis var mı?
Akkuyu uzak olmazmı
bana bir harita ver ahbap ben Hıll Valley biliyorum sadece.