benim çok var fdjvdxjfldjx
animasyonlardan: 6 süper kahraman
korku filmlerinden: IT
ve harley queen in olduğu tüm filmler.. (zorla izletilenleri ve bayıldıklarımıda yazarsam uzar ksjdffnfds)
benim çok var fdjvdxjfldjx
animasyonlardan: 6 süper kahraman
korku filmlerinden: IT
ve harley queen in olduğu tüm filmler.. (zorla izletilenleri ve bayıldıklarımıda yazarsam uzar ksjdffnfds)
Yeni Ahit 2015 konusu
allah var brükselde yaşıyor bi apartman dairesinde karısı ve çocuklarıyla yaşıyor allah insanları bilgisayar üzerinden yaratıyor evrenin bütün yasalarını bilgisayara işleyerek uyguluyor insanlara kötülük yapmaktan zevk alıyor sonra allah uyurken kızı bilgisayarını karıştırıyor deprem sel uçak kazası vs görüyor sonra babasına sinirli sinirli insanlara neden eziyet çektiriyorsun diyor babası da bilgisayarımı karıştırmak yasak demişdim deyip kızını kemerle dövüyor sonra kızı babasından intikam almak için dünyaya gidiyor kendisini peygamber olarak tanıtıyor yeni kutsal kitap yazıyor ama evden kaçarken bilgisayardan herkesin ölüm tarihlerini sms ile yolluyor ve bilgisayara şifre koyuyor sonra herkes öleceği günü bildiği için artık hiç kimse allaha itaat etmiyor allah da kendisine hiç kimse itaat etmediği için ve bilgisayarın şifresini bilmediği için dünyaya kızının peşine gidiyor kızını buluyor kızına yalvarıyor bilgisayarın şifresini aç diye bu arada allah kendi yarattığı dünyaya gidince allahın başına gelmeyen kalmıyor
teşekkürler bibot
Gone Girl beni şaşırtmayı başaran nadir filmlerden. Sonu öyle özgün kurgulanmış ki hala aklımda.
Spoiler izleyecek olan bakmasın
Kadının kaybolmasıyla başlıyor film. Sonradan öğreniyoruz ki kadın kendisine ölüm süsü vererek kocasını suçlu göstermeye çalışmış. Sonrasında pişman oluyor ve kocasının yanına geliyor. Hatırlayamadığım bir sebepten dolayı kocası karısından ayrılamıyor ve beraber yaşamaya devam ediyorlar.
238 film izledim Kayıp Kız 2014 en sevdiğim 200. film
Cevap
8Cevap
Saw filmi etkilemişti. Yani seri olarak.
Joker filmi var
"Joker" filmi, 2019 yılında vizyona girmiş bir Amerikan yapımıdır. Film, Todd Phillips'in yönettiği ve Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı bir psikolojik gerilim ve süper kahraman filmidir. "Joker", DC Comics evreninden ayrı bir hikaye anlatır ve Batman'in ünlü düşmanı Joker'in kökenini keşfeder.
Film, Arthur Fleck adında bir komedyenin hikayesini anlatır. Gotham City'nin karanlık ve çürümüş atmosferinde, Arthur'un zorlu hayatını ve giderek deliliğe sürüklenişini takip ederiz. Toplum tarafından dışlanmış ve görmezden gelinmiş olan Arthur, yavaş yavaş kendini Joker olarak tanımladığı ikonik suçlu ve psikopat karaktere dönüştürür.
https://www.youtube.com/embed/zAGVQLHvwOYo filmi 3 defa izledim ve okadar iyi ki.. bruce wayn le kardeş olma teorisi var. tabe annesinin hastalığı gerçekse çürüyor ama kdshfvcd
Binlerce film izledim ama Görünmeyen Misafir filmi gibisini gerçekten hiç izlemedim bence bu filmin eşi benzeri yok.
Filmin konusu;
gizli bir ilişki yaşadığı ortaya çıkan fotoğrafçı sevgilisi Laura'nın para saçılmış bir zeminde cesedinin bulunduğu evde, içeriden kilitli ve dışarıyla bağlantısı mümkün gözükmeyen bir otel odasında uyanmasıyla birlikte bir cinayet soruşturmasının odağı haline gelir.
Filmin sonunda yok artık diyeceğin bir film :) iyi seyirler
djkfkhkhkj
Kanlı elmas son sahne... 🚬
Dizi olarak da BReaking Bad.
Gran torino , Eternal sunshine , Green mile , Lord of the rings...
The Dark Kinght üçlemesi
Ciddi misin kdjxhdhd
He iyi mdhxhzg
dünyanın en iyi film üçlemesini izlememiş :)
boş ver izlemesin belki kızlara hitap etmez
Yok yok izlemiştir
kızlar romantik komedi izler aksiyon psikopat filmlerini sevmez
The Platform.
Kolpacino
Göktürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?