Hiç sorma ya. d Ama öyle olacağı belliydi zaten, Konseyin Anakine güvenmemesi falan Anakin doğru um yaptı yanlış mı yaptı arada kaldım, Ben bir tek Yoda ya üzülüyorum herif delirdi. d
Bozdu dediğim son üçleme ve araya sıkıştırılmış sw dizileri. First order ile galactic republic arasında yarım asır var. Dedigin film revenge of the sith 2005'li yıllarda orjinal üçlemeden daha popüler oldu. Clone wars animasyonuyla da serinin en sevilen zamanları oldu. Bir şeyler bilmen hoş ama seriyi güzel bir izlemeni öneririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence the witcher olabilir çünkü 3. sezondan sonra maalesef henry cavill dizide olmayacak bende zaten 3. sezondan sonra izlemeyi düşünmüyorum pek
En başta tabiki Recep İvedik çok saçmaladı. Diğeri de Emily İn Paris. İlk 2 sezon iyiydi. Ne gerek vardı 3. Sezona.
The end of the f***ing World
Alice in Borderland
Recep İvedik
Hızlı ve Öfkeli
Marvel Sinematik Evreni
Her şeyin ilki güzel ablacım
harbi öyle ya
Saygılar abla
Thor Aşk ve Gök Gürültüsü
Hızlı ve Öfkeli bozdu evet
Game Of Thrones son sezon saçmaladılar.
Yine Darkında son sezonunu beğenmemiştim.
Kurtlar Vadisi
Rogue One hariç, Star Wars 7-8-9
Star wars
Hiç sorma ya. d Ama öyle olacağı belliydi zaten, Konseyin Anakine güvenmemesi falan Anakin doğru um yaptı yanlış mı yaptı arada kaldım, Ben bir tek Yoda ya üzülüyorum herif delirdi. d
Bozdu dediğim son üçleme ve araya sıkıştırılmış sw dizileri. First order ile galactic republic arasında yarım asır var. Dedigin film revenge of the sith 2005'li yıllarda orjinal üçlemeden daha popüler oldu. Clone wars animasyonuyla da serinin en sevilen zamanları oldu. Bir şeyler bilmen hoş ama seriyi güzel bir izlemeni öneririm.
Star wars kesinlikle
Yalı çapkını son kısımlar saçma olmaya başladı
Bilim kurgu
Hızlı ve öfkeli
Çakallarla dans
Sonnolan
Canım annem