Evet, olabilir
Hayır, olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet olabilirler tabi ki de. zaten çoğu aktör aslında utangaçtır hatta gerçek hayatlarında çok içe dönüklerdir mesela bunlara örnek olarak Robert pattison diyebiliriz yani bu tür oyuncular zaten utangaç olur ama çok başarılı rol yaparlar çünkü oyuncu yetenekleri çok iyidir. mesela şey gibi düşünün bir insanın bir iflmde 4-5 farklı karakteri canlandırıp ağlıyorken birden gülmesi gibi. hatta Joqain phonix de mesela Joker filminde oscar aldı ama kendisi içe dönük birisi.
Utangaç biriyim ama çok iyi rol yaparım o karakterin ben değil başkası olduğunu düşündüğüm zamandan sonra kendi kimliğinde olmamanın hafifliğiyle kendim yapamayacağım şeyleri yapabilirim yani normalde utangaç biriysen bunun oyunculuk yapmanla ilgisi olmaz
Bilemiyorum, belki utangaçlıklarını bu sekilde atabilirler lakin her karakteri oynayamazlar bence, belki utangaç , heyecanlı bir karakteri canlandırırlar yani kendilerini lakin her karakteri canlandıramazlar diye düşünüyorum.
Olabilir. Eda Ece de utangaç bir insan ama rolünü iyi oynayan bir karakter. Aynı zamanda Türkan şoray. Bu tıpkı şuna benzer ;kekemesin ancak şarkıyı mükkemel seslendiriyorsun. İçinde saklı kalan potansiyeli dışa vurum.😌🍁
Cevap
4Cevap
Ay yanlış oy verdim ya.. 😄 Yapabilir neden yapamasın ki.. Bunu bizzat yaşadım ve yaşıyorum çocuklarımda.. Çok yetenekliler ama o ortamda utanıp arkama saklanıyor..
normalde utangaç olup kamera karşısına geçince tam tersi olan çok sayıda yerli ve yabancı oyuncu var bizden binnur kayayı söyleyebilirim
Olabilir ama başrol olmaz mesela ya da günlük hayatında utangaç olabilir fakat işini iyi yapar o zaman farketmez
Eva Green başlar da utangaç bir oyuncuymuş. Erotik bir film de oynamasına rağmen hiç utangaç olduğunu belli etmedi. Profesyönellik bu'dur.
Şu an isimlerini hatırlayamıyorum ama sosyal hayatında çekingen olup sahnede inanılmaz performanslar sergileyen oyuncular var. Demek ki olabiliyor
Binnur Kaya ve Engin günaydın hatırladımm
Binnur Kaya bunun en güzel örneği çok utangaç biri olduğunu söylüyor ama oyunculuğu efsane
Olabilir. Alkol alıyor birçoğu bence kafalar bi milyon
Utangaçlığı üzerinden atmak için harika bir prova olur bence😊
Utangac kişiler çok iyi senaryo kurabilir ve rolünü de fazlasıyla iyi oynar..
Hiç bilemiyorum. Rol yapmayı becerebilirler mi ki? 🤔 Düşündürücü.
Utangaçlığı oyunculuğa yansıtabilir ama kişiden kişiye göre değişir
Olur niye olmasın her insanın kendine özgü bi yeteneği var kimi arsizlarda hiç utanmaz
Utangaç insanlar kamera önüne geçemezler diye düşünüyorum.
Olabilir sadece ağır roller verilmeyebilir. Bu şekilde de utanma duygusu yenilebilir.
Olması zor olur ama bu durum aşılmayacak bir durum değil.
Olabilir bence, zamanla alışıp uyum sağlarlar zaten.
Reel hayatta utangaç olup , rolünü çok iyi oynayabiliyorsa olabilir.
Bence yetenekliyse olabilir çünkü bunu da iyi oynar utangaçlığını gizleyebilir.
Başlarda zorlanır ama gerçekten istiyorsa olabilir tabi ki
Olamaz sanırım utangaç birinin yapacağı en son iş bence oyunculuk
oyunculuk mesleğinin yapılabilmesi için özgüven ve dışa dönük karakter yapısı olması gerektiği düşüncesindeyim
İnsanların gözüne bakmaya utanan biri, nasıl rol oynayacak..
Olur niye olmasin belki kamera karşısında ozguvenleride gelebilir
Olur. Onun için fırsat
Olabilir bir yerden bir yere kadar
Olabilir bence
Olabilir en güzel örneği Binnur Kaya.
Hayır olamaz utandıkları için
Kanal 7de neden olmasın
Utangaç insandan hiçbir halt olmaz
Olamazlar azcık yırtık olmalı...
Utangaç rolde yer alabilirler 😀
Olabilir ama seçeceği roller farklı olur
Binnur Kaya ve Engin Günaydın aklıma geldi.
Olabilirler
Evet oluyor ve Binnur Kaya bunlardan biri
Zor da olsa olabilir.
İnsanoğlunun aşamayacağı bişey yok
Olur olur
Olabilir bence
Olamaz
Yani bence olamaz
olabilir
Olabilir
Sanmıyorum..
Olabilir.