Hep basit fikirler düşünceler veya daha önceden yapılmış, farklı en güzel görüşleri sabitliyorum.

Hep basit fikirler düşünceler veya daha önceden yapılmış, farklı en güzel görüşleri sabitliyorum.

Adalet sağlamanın ne kadar önemli olduğuna dair bir film çekmek isterdim. İnsanlara yapılan torpillerin ve bu torpilleri gördüğümüz halde bir şey yokmuş gibi davranan yöneticiler ve insanlara bunun ne kadar yanlış olduğunu ele alan bir film yapmak isterdim.
Sokaklardaki hayatı anlatan bir film olurdu.
Sokak çocuklarının çektiği zorlu, acılı yaşamların içinde o çocukların birbirlerini koruyup, birbirleri uğruna yedikleri dayakları asla unutmayıp, birbirlerine karşı sonsuz saygılarını anlatan bir film olurdu. Sonra başlarındaki onları zorla dilendirip, hırsızlık yaptıran kötü karakterden kurtulup ileriki zamanda birbirlerini asla unutmayan çok iyi bir dostluğu anlatırdım.. ya da o birbirine çok sadık ve vefalı olan sokak çocukları kötü karakterden kurtulduktan sonra uzun yıllar sonra birbirlerinin izini kaybedip büyüdükten sonra birbirlerini bir şekilde tekrar bulup aşık olmaları ve filmin sonu mutlu biterdi... 🥲
iyi de böyle filmler var zaten. d
Önersene bitane? İzleyim
Ben aşk filmi çekerdim ismi de " Aşkın gözyaşları " olurdu konusu bir erkeğin aşık olduğu kıza ulaşabilmek , sevgisini kazanabilmek için verdiği mücadele , kayıplar , vss karşında hiç ondan vazgeçmeyen gözyaşlarını içine akıtan bir gencin hikayesi olurdu ve bu zorlu yolcuğun sonunda onun kalbini kazanarak dillere destan bir aşk öyküsüyle son bulurdu çünkü en güzel aşk zor olandır...
iyi de zaten böyle filmler var
Ben film çekseydim daha çok bilimsel filmler çekerdim mesela bir bilim insanı zamanda yolculuk makinesi tasarlayıp farklı evrenlere gidip kendi kopyalarını bulurdu ve ne kadar farklı yaşantısı odluğunu görürdü
Cevap
11Cevap
Ben birinin rüyalarıyla bağlantılı bir film çekmek isterdim. Muholland Drive gibi yani.
bir tıraşın anatomisi adlı kısa film animasyon senaryosu üzerinde çalışıyorum dude.
Olay bir sakal tıraşı ve tıraş bıçağının gözünden anlatılıyor. Detayları vermeyeyim sürprizi kaçmasın. Coming soon!
oh ilginç bir şeye benziyor da biraz karmaşık, nasıl yani bir tıraş bıçağının gözünden. d bütün film berber de mi geçiyor.
Yoo bi adamin banyosunda ayna karşısında tıraş oluyor işte sinekkaydi
Psikolojik şiddet veya ona yakın olurdu. Bir kadının delirmesi ve hep onun haklı çıkması hakkında olurdu.
İnsan ömrünün yüzlerce yıl sürdüğü dönemler olduğu rivayet ediliyor ya bu dönemleri konu olarak tercih ederdim. Karanlık bir dönem olduğu için farklı varlıklarıda anlatması kolay olurdu.
Ahçı bahçivana, bahçivan uşağa, uşak evin büyük annesine, büyük anne muhtara, muhtar savunduğu siyasi parti liderine diye. Aşk, entrika, aksiyon konulu film.
İnsanlar sevmeyi bildiğini sanıyor ama bence kimse gerçek anlamda sevmiyor. İnsanlara sadakati ve sevmeyi öğreten bir film yapardım
Bağımlılıkla ve takıntılarla ilgili bir film olurdu.
P*rno erotizm ve aksiyonu birleştiren konulu bir film olurdu.
Korku filmi olurdu, aşığım çünkü 🩷
Başrolde aşk olmayacak güçlü bir kadının sıfırdan zirveye çıkmasını işleyecek bir film
Mezarlıkta paralitik olaylar
Güzel fikir detaylı olarak anlatır mısın?
Kendi hayatımın filmini çekerdim
Hayatımı çekerim film olmuş zaten
Kendi hayatım. Klişe gibi duruyor da izleseniz üff
Polisiye gerilim aksiyon
Türü korku olurdu muhtemelen.
Kötünün kazandığı bir film gerek.
Bilimkurgu aksiyon
korku
Korku
Bilimkurgu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?