Diziler & Filmler Karayip korsanlarını sadece erkekler mi izler? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben hiç bu filmi sevemedim ya Güncellemeler+1 yıl Film Karayip korsanlarını sadece erkekler mi izler? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Narniagünlükleri Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Hayır kızlar da çok seviyor. Özellikle Orlando Bloom için izleyen var : ) 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzel film herkes izler sonuçta da birisi de yazmış aşağıda Orlando bloom derken ruhunu verecek adam güzel ve eğlenceli buluyorum ben keira knightley varsa daha bir çekici geliyor tabiki 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Hayır kadınlarda çok sever, tabi kişinin yapı ve ilgi alanlarına göre değişir. 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla IoVoI +1 yıl Bazı ruh hastaları “şunu izledin mi bunu izledin mi, çok şey kaybettin neden izlemedin, neden izlemiyorsun” diyerek insanı sık boğaz ediyor 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neyse ki sen onlardan deglsn Yorumla IoVoI +1 yıl Benimde güzel yanlarım varmış 😂 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Yoo kızlar da izler benim de okyanus fobim olmasa ben de izlerim 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yoo herkes izleyebilir. Ve herkes sevmek zorunda değil. Zevk meselesi. 0 0 Yorumla
Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Hayır ben çok severim özellikle meşhur olmuş müziği çok güzel 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Birakin cinsiyetciligi 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sordm ya Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bende seviyorum ve genelde kızlarda sever 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Herkes izler 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. Sanmam cicegim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır kızlar da çok seviyor. Özellikle Orlando Bloom için izleyen var : )
Evet ya
Güzel film herkes izler sonuçta da birisi de yazmış aşağıda Orlando bloom derken ruhunu verecek adam güzel ve eğlenceli buluyorum ben keira knightley varsa daha bir çekici geliyor tabiki
Hayır kadınlarda çok sever, tabi kişinin yapı ve ilgi alanlarına göre değişir.
Bence de
Bazı ruh hastaları “şunu izledin mi bunu izledin mi, çok şey kaybettin neden izlemedin, neden izlemiyorsun” diyerek insanı sık boğaz ediyor 😂
Neyse ki sen onlardan deglsn
Benimde güzel yanlarım varmış 😂
Yoo kızlar da izler benim de okyanus fobim olmasa ben de izlerim
Yoo herkes izleyebilir. Ve herkes sevmek zorunda değil. Zevk meselesi.
Hayır ben çok severim özellikle meşhur olmuş müziği çok güzel
Birakin cinsiyetciligi
Sordm ya
Kız ne alaka ben çok seviyorum
Bende seviyorum ve genelde kızlarda sever
Gayet kızlar da izliyebilir
yo kızlarda izliyor
Hiç izlemedim
Herkes izler
Erkekler izler
Sanmam cicegim
hayir ne alaka ki