Bu çocugu uyarmama rağmen aynısını yapıyor kaç gündür böyle sabrediyorum sabrediyorum sabrettikçe iyice sinirleniyorum canımı sıkıyor uyarmama rağmen böyle yapıyor çatlıcam sinirden.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Taviz, tavizi doğurur. İnsan Bi kere uyarılır bilemedin iki kere. Sonra uyarılmaz yollar ayrılır. Hatan bu burada. Ayır yolları, ne hali varsa görsün. Çünkü senin söylediğini, uyarını dikkate almamış yani sana saygısızlık yapmış. Saygısızlığa asla tahammül etme.
İki kere uyardım çalışıyorum uyuyakalıyorum bilmem ne bilmem ne ilk konuştuğumuz da çalışıyordu gayette vaktini ayırıyordu bana böyle yarım yamalak konuşmuyorduk uyarıp sinirlendiğimi bile bile dünde aynısını yaptı üç oldu uyuyakalması ve ilgisiz tavırları bir kaç gündür çok canımı sıkıyor sabır sabır nereye kadar nası seviyor böyle beni anlamıyorum adam akıllı davransın bana
İkinci uyarı yeteri kadar sert olmamış demek ki. Dediğim gibi taviz tavizi doğuruyo. Bu sefer taviz verme. Uyuya kalabilir, insanlık hali hepimize oluyo bu. Ama yorgunsa, uyuya kalabileceğini düşünüyosa sana söylemeli. Sende yazmazsa anlarsın zaten.
Dün 3 dk içinde uyuyakaldı inanabiliyor musun ve üst üste uyuyakaldı nasıl insanlık haliyse artık onu geçtim doğru düzgün konuşamıyoruz bile çok canımı sıkıyor
İşi yoğun olabilir. Ama zamansızlık diye bişe kabul etmiyorum ben. Yemek yemiyo mu hiç? İşe giderken ve eve dönerken yolda da mı arayamaz bi insan? İsteyen bi şekilde tüm yoğunluğun içinde zaman buluyor. Ben tuvalete gidip sevgilime çok yoğun olduğumu telefona bakmadığımı fırsat buldukça yazacağımı söylüyodum merak etmesin diye. Bunu da mı yapamaz bi insan? Hiç mi gitmiyo tuvalete gün içinde? Dediğim gibi taviz verme kuzu. her şey olabilir ama habersiz bırakmak olmaz. Bi mesaj atmak 3 5 saniye hepi topu. Onu bile çok görüyosa sende kendini çok gör ona.
Başta zaten senin gibiydi şimdi hiçbir şey yok Günaydın günaydın konuşma sohbetini görsen azcık sonra yeniden Günaydın hep uyuyakalmak mis gibi konuşma vallahi çıldırıyorum ya içimde tuta tuta sinirden çatlıcam
Tutma o zaman içinde. İstersen konuşabiliriz, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Ona söylemek istemiyorum ben dün dedim daha bak konuşmak istemiyosan söyle veya başkası varsa söyle diye hoşuma gitmediğini de söyledim bile bile yapıyor ağzımı bozcam sonunda
Dedim ya yukarıda, söylediklerini umursamıyor bildiğini okuyo. Düşündüğün kadar yerin yok onda. Üzgünüm..
Böyle devam etsin o zaman bende konuşmayı kesmek için sebeplerimi söylerim ister akıllanır ister böyle devam eder kendi sonunu kendi belirliyor
Sevgilin mi bu kişi?
Bu arkadaş benimle ilerisini düşünüyor evlenmek istiyor ama sonradan bozulan tavırları ben kafamı yormayan canımı sıkmayan ilişki istiyorum bunun yaptığıda o ya düzelecek ya da güle güle
Sevgili olduktan 3 4 5 ay sonra ilerisi demeye başladıysa geçmiş olsun. Hiçbi erkek bu kadar kısa zamanda ileriyi düşünmez. İstisnalar elbet vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz. O seni inandırmak için söylendi eğer 3 4 ay içinde söylediyse.
Biz zaten bu konuyu konuştuk erken olduğunu bende biliyorum evet demedim zaten bu konuda iyice tanımak istediğimi söyledim olması için evlilik ama şu tavırları aşırı canımı sıkıyor
Ben diyeceğimi dedim. Ben sevmediğini düşünüyorum. İstediğini alamayınca böyle olmaya başladı gibi geliyo bana. O yüzden dikkat et, net ol, sınırlarını net çiz ve sakın taviz verme sakın.
Mutsuzum.
Destek olmamı, omuz vermemi ister misin peki? 🌸
O nasılsa bende öyle davranıyorum ister umursar ister umursamaz hep kendi yüzünden
Sorduğuma cevap vermedin başka şey söylüyosun. Neyse bu tavrın doğru. Ayna gibi ol, kim nasıl bakıyorsa onu görsün sende.
Ne kadar umrunda olacak görücez
Şimdiden söyleyeyim, hiç olmayacak..
bak mesajıma anından cevap veren, herşeyi haber eden, sürekli uyuyakalmayan, ilgisiz davranmayan biriydi birden uyuyakalmak 3 gündür üst üste ilgisiz tavırlar yarım yamalak konuşma ben buna nasıl sinirlenmeyeyim üzülüyorum mutsuzum sinirliyim çok
Mutsuz olduğunu, sinirli olduğunu anladım. Bu yüzden istersen konuşabiliriz, elinden tutar omuz verebilirim dedim. Ama buna ne evet dedin ne de hayır. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
bak abicim anlattım ki buraya sinirlendim onun düzelmesini istiyorum veya ne varsa söylesin bir şey oldu bence ona ama ne bilmiyorum eskiden nasıl mutlu ediyorsa beni öyle olsun çok mu zor
Yukarıda bi yerde sandığın kadar yoksun onda dedim. Ne demek istediğimi anlamamışsın ki eskisi gibi olmaz mı diye soruyon. Tekrar edeyim, sandığın kadar yoksun onda.
Sordum ona
Ne dedi pekii?
Bekliyorum cevabını işte yaptığını söyledim ona biri mi var dedim konuşmak mı istemiyosun dedim yaptıklarını sıraladım ne olduysa söyle bana dedim mutsuzum üzgünüm çok sinirliyim sabredemedim söyledim dedim
Ve hala dönmedi. En başta dediğim gibi kendini çok gör ona. Yoracak, üzecek seni. Çok
İşler yoğun telefonu elime alamıyorum yorgunluktan uyuyakalıyorum eve birileri geliyor biliyorsun sende sana yazamadığımı biliyorum cidden hayatımda kimse yok kimseyle konuşmuyorum seninle konuşuyorum sadece dedi
Yoğunluk bahane. Yukarıda dedim ya. Hiç mi yemek yemiyo öğle molasında? Bi kere öğlen molası var, istese arar. İşe giderken yazabilir, eve dönerken yazabilir. Hiçbişe olmasa tuvalete gider yoğunum bakamıyorum der. Geçelim yoğunluk masalını. Benim son sevgilim varken yoğunluktan 3 hafta mesai yapmıştık, sabah 8 akşam 10 çalışmıştım. Ki 10 daa çıkınca eve varışım da 11 i buluyordu. Ona rağmen gün içinde öğle molamda yarım saat, çay molamda yarım saat arıyordum. Eve gelince de yarım saat arayıp öyle yatıyordum. Canının sıkkın olduğunu bildiğim kaç akşam 2 3 saat uyuyup işe gittim de 14 saat çalıştım ben. İsteyen bi şekilde yolu bulur, bahaneye sığınmaz.
Sabah yazıyor sadece günaydın diye napıyorsun falan sonra azcık sohbet uyuyakalmak öyle birde diyor ki böyle şeyler düşünme hayatımda kimse yok inan bana hem ben seninle niye konuşmak istememeyeyim saçma şeyler düşünme diyor ama ben düşünüyorum
Modum yerle bir çok canımı sıktı üzdü beni sinirim mutsuz etti beni gözlerim doluyor 🥹 aşırı sinirlendim aşırı...
Anlıyor musun beni bilmiyorum hiç iyi değilim ya ne varsa söylesin artık böyle olmam en azından
Gel konuşalım biraz, gel.
Önemli bir konuyu konuştuğumuz halde muhtemelen yine uyudu ne kadar önemliymiş uyku ya birde bana uykucu der ben 12de uyandım kendisi bir buçukta uyandı on iki buçuk olmadan bana yazdığı saatte 12de uyudu vay be birde bana uykucu der
Bunca şey anlattım sana, anlattıklarımdan hiç mi bişe anlamadın? 🤔
İnsan en azından uyuyorum ben der uyuyakalmak böyle olmuyor maalesef ben bir kere uyuyakaldım diye bana bin laf etti inanmadı uyuyakaldığıma helal olsun ona
Üçüncü kez söylüyorum. ONDA SANDIĞIN KADAR YERÜN YOK, SANDIĞIN KADAR SEVMİYOR, SANDIĞIN KADAR ÖNEM VERMİYOR. Bak büyük harflerle yazdım, anla artık.
[5.08 00:08] '🐞🐣: Bilmiyorum niye konuşmak istediğini sen bilirsin
[5.08 00:09] '🐞🐣: Soğumuşsundur hoşuna gitmeyen birşeyim olmuştur beğenmemişsindir beni birsürü şey var
[5.08 00:27] '🐞🐣: Bak yine aynısını yaptın
[5.08 00:27] '🐞🐣: Benden önemli bu yaptığın şey
[5.08 00:30] '🐞🐣: Sen beni anlasan sürekli tekrarlamazsın bunu yoğun da olsa vaktini ayırır uyuyakalıyorum diyip durmaz böyle yarım yamalak konuşma olmaz umursamazca davranmaz istersen kız bana istediğini de ben böyle düşünüyorum istemiyorsan da beni söyle açık açık hayatında biri varsa da de açık ol bana
Böyle yazdım en son
Büyük harflerle yazdım, yine mi anlamadın?
Ben ona yazdığımı söylüyorum böyle devam ederse konuşmak istemediğimi söylücem ona şu an değil ama bu 3 oldu uyarmam devam ederse yine kendi bilir
Artık uyarmaman gerek. Yazdıklarımı iyi oku. Yukarıda 1 uyarırsın, 2 uyarırsın. Üçüncü olmaz dedim. Sen üçüncü kez de uyarmışsın zaten. Uyarı hakkını kaybetmiş. Tekrar yaparsa bitirmen gerek.
Cidden yoğunluk falan bahane ya vücudu kaldırmıyormuş uyuyakalıyormuş uyuyakaldığını geçelim hadi insan yazar iş çıkışı karnını doyurunca sohbetimizi görsen 3 gündür azcık beni anlasa böyle yapmaz
Ya bilerek mi yapıyosun yoksa gerçekten çok mu safsın bilmiyorum. Ama defalarca seni düşündüğün kadar sevmiyo dedim, düşündüğün kadar değer vermiyo dedim. Nesini anlamıyosun ki bunun?
Tamam
Herif düşündüğün gibi değil. Düşündüğün kadar sevmiyo seni. İlişki buraya kadar gelebildiyse bu senin sayende zaten. Ona kalsa çoktan bitmişti. Gözünü aç artık.
Görücez ona bağlı
Daha ne göstermesini bekliyosun ki? Rahatsız olduğun şeyi anlatırken daha yine yaptı. Daha ne görücen acaba? İlla hayatını mahvetsin, kırıp döksün diye mi beklicen?
Zamanı var görücez işte
Ben diyeceğimi dedim, daha ne diyim bilmiyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim. İhtiyacın olursa yazabilirsin her zaman 🌸
Tamamdır
İyi geceler, dikkat et kendine 😊
Bana sadece sabah 1de Günaydın yazdı halletmek için çabaladım 3 kere aradım en sonuncu da meşgule attı iki gündür ağlıyorum sinirim üzüntüme vurdu bana sadece dedi ki düşündüğün gibi bir olay yok bana güven sana anlatamayacağım kadar durumlar kötü güven bana yazdı saat yedi de yazdım sonra bak saat kaç oldu hâlâ yazmadı
2 gündür o kadar kötüsün de niye yazmıyosun ki bana? Bak ben haklı çıktım. Anlatamayacağım ne demek ya? Sana anlatamayacağı, paylaşmayacağı ne olabilir? Yarın biraz konuşalım artık seninle..
Bana söylediği üç seçenek var iki vardiyadan üç vardiyaya döndüm artık rahatım. İkinci seçenek işler yoğun elimi telefona alamıyorum uyuyakalıyorum yazamıyorum sana yoruluyorum. Üçüncü seçenek durumlar kötü anlatamayacağım kadar sana bana güven bu kadar. Kafa karıştırıcı. Üç gündür de ağlıyorum sinirden kısacık konuşma sohbet bile denmez halletmek için arıyorum açmıyor ağladığımı gördü de en son bana biraz güven sana anlatamayacağım kadar durumlar kötü düşündüğün gibi bir olay yok bana güven yazdı sonra ben yazdım bir şey yok cevap 12de işten çıkmıştı bilmiyorum ya yoruldum mutsuzluk mutsuzluk ben onun eski halini özledim 🥺
Olmayacak, o eskisi gibi olmayacak dedim defalarca. Dinlemiyosun ki..
Sebebi ne onu merak ediyorum napmaya çalışıyor noldu birden bire
Cinsel istekleri var mıydı senden!
Nasıl yani
Gayet açık sordum. Aranızda yakınlaşma var mıydı? Ya da istediği oldu mu?
Hayır buluşmadık ki sadece isteği vardı. Ya saat kaç oldu Günaydın yazmadı
O isteğine cevabın neydi?
Saat kaç oldu yazmıyor ya yazmıyor böyle mi bitirmek istiyor 🥹
Bende istiyordum bisi demedim zaten ikimiz de yakın olmadık sadece birbirimize öyleydik reelde zaten hiç olmadı olmazdı da napmaya çalışıyor
Beklentiyi bırak, yazman gereken mesajı yaz bırak artık peşini.
Kendisi söylesin istemiyorum diye yazmadı bile Günaydın diye
Bu bile istemiyorum demek değil mi?
Yazmıyor
İstemiyor o yüzden yazmıyor işte. Uzatma sende daha fazla, bas engeli önüne bak. Ondan sana yol olmayacak.
Akşam oldu yazmadı söyledikleri bahane hep 🥺
3 gündür ben ne diyorum sana? Artık söz dinlicen mi?
Yok aynı şeyleri deme neden böyle yapıyor neden ben anlayamıyorum
Sevmiyo demek ki, istemiyor demek ki. Hala neden diye sorma bi zahmet.
İşte ben ondan duymak istiyorum bu kadar basit. Senin demenle olmuyor
Bazı şeylerin kelimeye dökülmesine gerek yok. Tavırlar, yaklaşımlar anlatır. Bunları ondan duymak çok üzer, kırarr seni. Yapma bu kötülüğü kendine.
Düzeleceğini sanmıyorum ama belki bir umut iki arkadaşım zaman ver diyor çocuga zaman verince ne olacak? 5 gün olmuş birde.
Ben diyeceğimi dedim. Ya beni dinle kurtar kendini. Ya da onları dinle daha fazla üzül..
Ben cevabımı almak istiyorum
Git ona yaz o zaman. O verecek cevabı.
Vermiyor cevabını
Dedim ama. Susması da bi cevaptır, aklı olan anlar dedim. Anla artık.
Ya beni aldattıysa🥹
Girme oralara, çıkamazsın. Şu geldiğiniz noktada gerekte yok zaten girmeye. Yapman gerekeni yap, bi daha arkana bakma. Mis gibi yaşa hayatını 😉
Özelden arıcam 12de
Peki 😊
Benim onun suyuna gidip konuşmam gerekiyor özledimm🥺
Ağzıma etmeden akıllanmicam diyosun yani 🙄
Beklicem biraz daha ondan sonra yazıcam
Tamam.
Erkeklerin hepsi öyle burçla alakası yok.. Genel mizaçları..😃
Lafta benim için ölüp bitiyor çok seviyor