En nefret ettiğim şey. Telefondan film izleyenler beni anlar.. 🤌🏻🎬🍿🌸

En nefret ettiğim şey. Telefondan film izleyenler beni anlar.. 🤌🏻🎬🍿🌸

Anlamaz mıyım, sinir bozucu bir şey lakin şunu da yapabiliriz, filmi indirip telefonu uçak moduna alabiliriz, hem internetsiz/wife olmadan izleriz, hemde kimse o vakitte bize ulaşamaz. İzledikten sonra da indirdiğimiz bölümleri de sileriz, böylelikle yer de işgal etmez telefonumuzda.
İnsan film/dizi izlerken kendisiyle kalmak istiyor, işte arıyorlar, ben açıyorum ve bazen izlediğim filmi/diziyi izleme kısmını uzatıyorum, erteliyorum , acaba film/dizi izliyorum , şu saatlerde beni aramayın mı desek, inadına ararlar ha😅
Hayır ben film veya dizi izlerken full konsantre olduğum için arama veya mesajlara dönmüyorum o an 2 veya 3 saat boyunca işte izlediğim film artık ne kadar ise süresi o bitene kadar başak bir şey ile ilgilenmiyorum. ama zaten arayan da olmuyor mesaj atan olursa çok samimi bulduğum yakın arkadaşım ise dönerim
Cevap
14Cevap
Mesajlara genelde dönmüyorum ama aramalara bakarım belki acil bir şey var diye çünkü başıma böyle bir olay gelmişti.
Aynen sinir bir durum, arama katletmis oluyor zaten, önem arzeden bir kişiyse eger açıyorum yoksa acmiyorum sonra dönüş yapıyorum mesajlar da bildirim halinde geldigi icin onemli degilse cevap vermiyorum
Genel olarak da arama ve mesajlara dönmediğim için cevabım hayır. Sadece gerçelten cevap vermeye veya sesimi duyurmaya ahzır hissettiğimde dönerim. Ve telefonu iletişim aracı olarak değil dünyaya açtığım sanal pencerem olarak bakıyorum. her şey ve herkes ben istediğim kadar olmalı gibi.
Hayır. Oyundaysam, dizide ya da kitaptaysam diğer olaylar beni ilgilendirmez. Zaten sessizde genelde telefonum o yüzden kolay kolay rahatsız edemezler beni
Dönmüyorum hatta ısrarla arayan oldu mu telfnu uçuş moduna aliyrm telfdan izliosam, pc den izliosam telfnu sessize alirm zaten en başta
Önemli ise evet merak eden kisiler varsa cevap veririm yazarim musait olmadigimi söylerim
Fark edersem belki dönerim bazen de saatler bekler işte öyle
Telefonum sürekli sessizde ve rahatsız etme modunda olduğu için hiç öyle dertlerim olmuyor.
Telefonu kapatırım dikkatli izlemek istersem. Bittikten sonra dönerim
Önemli veya soz verilmis bir konusmaysa acarim onun dışında ilgilenmem.
Mesajlara pek alakadar gostermem ama aramalarin durumuna gore cvb larim
Sevgili, aile, dost ise evet. Onun dışında mola verirsem dönerim
Aile icinden veya sevdigimdense donuyorum.
Arayan ve mesaj atan kişiye bağlı buu
Hayır istisnalar hariç.
Kim olduğuna bağlı bu 😅
Uçak moduna alıyorum..
Evet arada bakarim
Telefon sessizde olduğu için çok takmıyorum
heyecanlı yerindeyse dönmem
O ararsa bakarım
hayır hiç sevmem
Filmi durdurup 2 dk bakarim
Dönerim
çoğu zaman mesajlara bakmam