Dün uyku tutmazken öneri istemiştim ve mesaj olarak birisi bana bu filmi önerdi.. ve dün iki tane film bitirdim bunlardan birisi Amelie. Ameile aslında hayatta narin insanların anlayacağı dilden hikayeyi yaşatan bir film bencee. beni çok etkiledi takıntı durumundan aşk hikayesine geçiş kısmı.. her neyse spoiler vermiyim izleyin sizde bacım.. Ayrıca kadının saçlarina bayıldım keşke benimde saçlarım siyah olaydi... İyi ki dün uykusuz kalıp izlemişim
YouTubea Amelie müzik yazarsanız kulaklarıniz Bayram edebilir...(teşekkür edersiniz sonra)
Not ; bu soruyu yazmak için can çekistim nerdeyse 💅🏻
selamm guzel ve dusuncelı paylasım olmus tesekkur ederım oncelıkle bılgılerın ıcın. Benım de sana onerım var belkı ızlemıssındır Parfume fılmını onerırım ınanılmaz cok guzel bır fılm ve cok etkıleyıcı bakmanı onerırım. Iyı geceler :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir nesne gibi Amelie'yi kullanırken sevdiği kişiler canım yanmıstı :( Hassas kalpler izlemesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
selamm guzel ve dusuncelı paylasım olmus tesekkur ederım oncelıkle bılgılerın ıcın. Benım de sana onerım var belkı ızlemıssındır Parfume fılmını onerırım ınanılmaz cok guzel bır fılm ve cok etkıleyıcı bakmanı onerırım. Iyı geceler :)
Bir nesne gibi Amelie'yi kullanırken sevdiği kişiler canım yanmıstı :( Hassas kalpler izlemesin
Ewwet
it herifler cok canım yanmistı
Bu sadece küçükken olmuştu ama büyüdükten sonra kendisi yaşamaya başladı
büyüdügünde iliski esnasinda hicbir sey hissetmiyordu ya? cok üzücüydü
Öyle bir hatırlamıyorum ama neyse.
Güzeldi ama beni çok etkilemedi açıkçası.
Hmm demekki çok macera filmleri izlemişsin
Onunla bir ilgisi yok. Bu tür filmleri de severim ama ben bir anlam bulamadım. Herkesin zevki farklı tabi
Evet haklısın zevkler araya girince çoğu şey değişir
Mükemmel bir film di.
listeye ekledim izlerim
İzledim galiba saçma sapan bir filmdi
Duygusuzsun demekki
https://www.youtube.com/watch?v=2dFFwQwn5K0