Final yapması beklenirken 3. Sezonda da devam edileceği söylendi 🥳 Tv’de tek izlediğim dizi.. Gerçekten çok iyi 🤌🏻🎬🍿🌸

Final yapması beklenirken 3. Sezonda da devam edileceği söylendi 🥳 Tv’de tek izlediğim dizi.. Gerçekten çok iyi 🤌🏻🎬🍿🌸

Ben ilk bölümünden itibaren izledim senaryo yazarı ödül aldı, oyuncuları da ödül almış bir pazar günü akşamı dizisidir gerçekten her pazar günlerini iple çekiyorum
Hayır türk dizileri izlemiyorum en son küçükken izlerdim ama ondan sonra bıraktım türk dizileri izlemeyi ama yine de çok tutacağını düşünüyorum ben. genelde çok hayranı var dizinin
Cevap
13Cevap
Evet izliyorum bu sene biter diye tahmin ediyordum 3. Sezon olmasına şaşırdım ve sevindim 🥳 ama Başrol öldü gibi gözüküyor başrolsüz nasıl olur bilmiyorum
Hem senaryo hem kadro hem oyunculuklar anlamında muhteşem ötesi güzel bir dizi muhteşem her hafta zevkle izliyorum
Hayır, izlemiyorum. Zira bana bir şey kazandırmıyor. Ayrıca ülkede adalet diye bir kavram yok ve bu dizinin de adaleti sağlayacağı gibi bir potansiyeli sözkonusu bile değil.
Allah aşkına bitsin artık bu dizi kendini tekrar edip duruyor
Hayır izlemiyorum. İlk zamanlarda iyiydi artık boka sardı dizi.
Bayılarak izliyorum. Bakalım yeni sezonda sayın savcı nasıl dirilecek?
İzlemiyorum bana saçma geliyor
arada denk gelirse bakıyorum
Artık gereksiz karmaşa var dizide
Pek izlemem
Izlemiyorum.
İzlemiyorum
İzlemiyorum
İzlemiyorum.
Izlemedim
Hayır ya bitsin of
Hiç izlemedim
Hayır izlemiyorum.