Kanal D ekranlarında denk geldim ve takıldım kaldım. Tek düzeliğin dışında yazılan bu senaryo bilinen tüm dizilerimizi unutturdu. Tavsiye ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Tavsiye için teşekkür ederim. Hiç izlemedim.. gün içinde dizi izleme fırsatım pek olmuyor, akşamları arada bir film izleye biliyorum.. bu aralar Gönül Dağı dizisini izliyorum cumartesi akşamları.. önerdiğiniz dizi de ilgimi çekti umarım akşam saatlerinde oluyor, izlemek isterim..11 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar, teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılSeverek izliyorum. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk dizisi. Uzun mu, evet yine iki saatten fazla bölüm süresi. Ama garip bir şekilde sıkılmıyorsun izlerken. Bi arkadaşım önermişti, bende arkadaşımın zevkine çok güvendiğim için açıp 1. bölümü izleyip kitlenmiştim. Bilindiğin dışında bir senaryo ve gerçekten çok güçlü duygular üzerinden yürüyor. Aşk101’i izlemediğim için çifti ilk defa izliyorum ve şunu söylemem lazım ki: mü kem mel oynuyorlar. Hele Pınar Deniz (daha önce onunda hiçbir dizisini izlememiştim). Sanırım yıldızının parladığı dönem bu dönem. Yine vıcık vıcık aşk, kıskançlık ve yakınlaşma sahneleri artar diye ödüm kopuyor. Son bölümde mesela temasların arttığını fark ettim. Çünkü bu hikayeyi, dizinin orjinalliğini yerle yeksan eder. Şu an Pazartesi günleri yeni bölümü çıkacağı için sevindiğim tek dizi. Aynı kalitede kalması , döngüye düşmeyip bizi her bölümün sonunda şaşırtması şartıyla Arka Sokaklar ömrü diliyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, benimde korkum sonrada senaryonun değişimi. Bu tat üzerinde kalırsa harika.
Sadece Bir Zamanlar Kıbrıs dizisini izliyoruz ailece. O da bilgisayardan. Evde tv olmadığı için mevcut dizilerden haberim yok.
Bir de bahsettiğiniz kanal d olunca o gibi kanallara karşı önyargım var.🌺25 Yorumla- +1 yıl
Ben kişilere ve sunum noktalarına değilde sunumlarına göre şekil alıyorum. Bu dizideki mesajlar çok güzel.
- +1 yıl
İnşallah, tüme bakıp içinde faydalı olanı alabilmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Estağfurullah, hayat hepimizi bir diğerinden öğrenecek şekilde zincir gibi dizmiş. Bu da hepimizin özellikle benim bir diğerinden öğrenmeye, yardım almaya ve akıl danışmaya ihtiyacımız olduğunun göstergesidir.
+1 yılBu ikili Love101 dizisinde bielikteydiler okadar sevilmiş olmalı ki bu dizide de birlikte başrol olmuşlar. Diziyi gördüm ama izlemeye vaktim yok. Vaktim olsa da yanabcı izliyorum genelde
15 Yorumla- +1 yıl
Anladım, senaryo iyi.
- +1 yıl
Ne anlatıyor senaryoda
- +1 yıl
İletişim kopukluklarının getireceği felaketleri.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
18Cevap
+1 yılPolisiye çok okumuş biri olarak her türlü polisiye diziyi de çok severim severek izliyorum ama sonucu belli yani ben olayı çözdüm bile biraz daha gizemli olmaliydi
13 Yorumla- +1 yıl
Ben daha çözemedim.
- +1 yıl
Hedef sasirtiyorlar Şu an gözünüze sokulan değil kızın katili hocam 😊 ama ip ucu vermiyim sırrı kacmasin
- +1 yıl
Evet kalsın bana heyecanla bakayım
Evet izliyorum güzel çok beğendim 👍🏼 Her bölüm yeni bir şeyler öğreniyoruz bakalım ucu kime dayanacak 😅 ama bu dizi bence bir sezonluk olmalı yoksa çok saçma olur
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede tek sezonluk gibi. Yargı 2 vs diye ayrı konularla ilerleyebilir.
Yotube'da kenarda çıkıyordu adı bana da cazip geldi ama bakmadım. Yapılmayan finallerden ağzım yanmış diye finalinin mevcut olduğunu görmden dizi izlememeye çalışıyorum patron
15 Yorumla- +1 yıl
Yok bunu izle.
- +1 yıl
izledim. Hüseyin Avni Danyal çok değişmiş inşallah hasta değildir. Henüz oyunculuğunu beğenemedim. Aslında ünlü isimler çok var dizide ama çok sıradan geldi. Hatta başrol Kara Sevdanın manyağını daha iyi götürmüştü. Kızı da beğenmedim oyunculuğunu da burnu da kesik gibi ablasını oynayan ondan daha canlı oynuyor rolunu yaşamış helal olsun. Çınar karakterini canlandıran iyi oyun sergiliyor. Eren komiser çok sıradan olmuş mafya babasıyken daha iyiydi. Şu nınnınnınnı fon müziği berbat beyni deliyor sanki oysa önceleri Ayyapımın jenerik parçalarını severdim. Yönetmenden çok şey bekliyorum Medcezir Cesur ve Güzel izlemiştim iyi yapımlardı tat bırakmışlardı. Ama Ayyapımın finalleri ya çekmemesi ya da berbat çekmesi ünlü bakalım bu kes inşallah dizi reyting kurbanı olmaz yarıda kesilmez. Sezon sezon saız gibi uzatmalar iyi mükemmel gerginlikte tutan ve zaman zaman izleyiciyi memnun eden 10 bölüm bile yeterli az olsun kaliteli olsun. Dizi güzl başladı gerçi kağıt toplayan çocuğun kağlarınn alınmış olması itici oldu ama rolunu iyi yapmış. Zaten yan karakterler baştakilerden daha iyi. Mesela enişte az konuşuyor ama çok iyi oyun sergiliyor. Defin sırasında arsına baş sağlığı dileyen kadınla bakışması gözümden kaçmadı. Zaten evlilerin çoğunun suç ortaklarını hiç de uzakta armamak gerektiğini görüyoruz o da kesin arısının ya akrabası ya arkadaşı ya da kocasının iş yerinden biri çıkacak. Oradaki balıkçı müsveddesini geçmeden edemeyeceğim. Gerçekten rolunu iyi yapmış aktör ama o karakter tam dövülecek ve etrafta dolu olan tiplerden maalesef çok az çıktı bölümde aslında biraz sorguya falan çekselerdi o pis telefonundan kızın resimlerini sildi ya. Polis acaba silinen fotoları geri getirme programlarından habersiz mi hiç bi dizide bu yer almıyor. Senaryo henüz iyi. Kurgu biraz bazen sıkıcı mesela 2 saati doldurmak için şarkıları hem tekrar hem uzun klip gibi vermişler. Hint dizisi gibi olmuş. Bu arada esas kız da anormal annesi de ablası da yani aileycek psikolojik sorunlu bireyler.
- +1 yıl
ay bişeyi unuttum :D şu avukat kızı çok pis yapmışlar süper giyiniyor çok yakışıyor ama elalemin tuvaletine girdi 1ci bölümde sifonu çekti evin geldi pastanın üzerinden muzu alıp yedi sonra babası balık ayıklarken işe gideceği yerde çiğ balığı elledi hiç bişeyden iğrenmiyor çekinmiyor çöpleri karıştırıp sonra elindekileri her yere bırakıyor yemek yiyor falan yahu şu dizilrde bi öğretemdiler ve girildi mi eller bi yıkansın ya sofraya orturmadan hep annesi ayakkabıyla girdiniz diyor ama ellere falan bakan yok. Mesela Masumlar apartmanında el yıkadılar diye psikopat yaptılar karakterleri :) dizi sunanların hijyenle düşmanlığı aşikar hele şu pandemi döneminde :)
Bazı kanallar sosyal mühendislikle toplumun yapısını çökertmeye yönelik yayınlar yapıyor. Kanal D de bu yüzden izlemediğim kanallardan biridir.
28 Yorumla- +1 yıl
Bu dizinin gidişatı farklı üstadım. Özellikle aile içindeki basit görünen hataların, görmezden gelmelerin açacağı felaketleri çok güzel işlemişler.
- +1 yıl
Çünkü o görülmeyen küçük bir ağlama sonrası gidilen yol uyuşturucunun kucağı oldu.
- +1 yıl
Üstadım, ülkedeki uyuşturucu terörü ortada. Bunun önlenmesi için aileler bu şekilde eğitilmeye çalışılıyor
- +1 yıl
Bence istersek kendimizi bir anda düzeltiriz.
+1 yılBu sene izledigim tek dizi. Gecen yil Masumlar Apartmani'ni izledim, bu yil biraktim. umarim yargi bu cizgide devam eder.
11 Yorumla- +1 yıl
Umudumuz bu yönde.
+1 yılNormalde televizyon dizilerini izlemem fakat kuzenimin zoruyla izledim ve dikkatimi de çekti, bozmazsa gayet kaliteli bir dizi…
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen, tek korkumuz bozmaları.
- +1 yıl
Genelde hep olan şey bu ama…🤷♀️
- +1 yıl
Bu sefer olmasın diye umut edelim.
Evet izledim çok farklı bir dizi oldu teksas dizi kendine çekiyor bir de Ay Yapım var işin içinde bir de Kaan Urgancıoğlu tabi bu dizi izlenir
12 Yorumla- +1 yıl
Süper bir dizi bencede.
+1 yılDün kuzenim de önerdi izlesem mi diye düşünüyordum bende izleyeyim bari😄 pınar deniz'i çok severim zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Pınar Deniz hangisi bilmiyorum ama mesajlar çok güzel.
- +1 yıl
Güzel olan😂 çok övülen bir dizi herkes beğeniyor
Çook uzun yıllar oldu, hiçbir diziyi izlemiyorum.
İlk bir kaç bölümüne bakıp bir daha bakmıyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Anladım, sarmadımı çekiliyor insan.
Oradaki o vampir gibi oyuncu adamı izleyemem))) ekranda görsem, kanalı değiştiririm. Niye öyle itici bir yargım acaba ona karşı?
13 Yorumla- +1 yıl
Daha öncede izlediğiniz bir dizideki rolünden kalma olabilir.
- +1 yıl
Adamın rol üzerindeki özelliği o, tiyatrodada hep rolleri bu şekilde veriliyor. Ama şeker gibi biri.
+1 yılizlemedim..
bir kaç defa denk geldi ama bakmadım Türk dizileri çok uzun süreli sıkılıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Uzun süreli ve düşündürücü bu
Guzelse bende izliyim malum evden çıkmıyoruz 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim.
- Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç izlemedim televizyonun icat edildiğini unutmak üzereyim
13 Yorumla- +1 yıl
Evde içinde resimler dönen bir kutu var, ara ara ona bi bak üstadım 😂
- +1 yıl
Onu çocuklar kullanıyor onlar dan kalınca onun sahibi var benle alakası yok sanirim
- +1 yıl
Anladım :)
2 yıla yakındır tv izlemiyorum ama merak ettim yorumlarinizdan. Bi bakıcam
11 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim.
+1 yılIzlemedim. Sadece gecen gün tv de gördüm. Şu kiz bagirip duruyordu.
Suratina kapatttim tv yi.14 Yorumla- +1 yıl
Sorsaydınız acaba derdi ne diye :)
- +1 yıl
Deliyle deli olacak modda degildim. d
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
🙂😊
Diziler & Filmler konusunda 548 cevap paylaştı. Türk dizilerine karşı ciddi bir antipati oluştu bende.. Mlsf izlemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence bu farklı üstadım.
u +1 yılBen TV izlemiyorum.
Yargı dizisinden haberim yoktu.14 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim izlemenizi.
- +1 yıl
Peki bir göz atayım netten.
Seversem izlerim - +1 yıl
Tamam, sevene bedava 😂
- +1 yıl
Allah razı olsun 😂
- Diziler & Filmler konusunda 733 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet izledim 2 bölüm ve güzel farklı ve ters köşelerle dolu begendimmm
19 Yorumla- +1 yıl
İlk başlarda senaryoyu kafamda kurdum, üç beş derken her defasında senaryo yön değişince kurgulamayı kenara bıraktım.
- +1 yıl
Benim tahminler tutuyor gibi
- +1 yıl
Tebrik ederim patron.
- +1 yıl
Teşekkür ederim patron😁
- +1 yıl
Senden bu senaryo okumayı öğrenmem lazım :)
- +1 yıl
Olur tabii 😅
- +1 yıl
Ücret ödemem ama :)
- +1 yıl
Yok daha neler tabii ki
- +1 yıl
😂😂 😂😂
+1 yılBen yargı dizisinden de sayısız ve sonsuz nefret ediyorummm!
13 Yorumla- +1 yıl
Bende nefret etmenizi seviyorum :)
- +1 yıl
İşte bu söz beni şah'a kaldırır😅
- +1 yıl
😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılİzlemedim. İzlemeyi düşünmüyorum.
Bu konuda sabit olmayı seviyorum ben 🥰14 Yorumla- +1 yıl
Sabit kalın siz.
- +1 yıl
Herkes bir olamaz değil mi? :)
- +1 yıl
Asla, hiç bir insan bir diğerinin aynısı değildir ve olamaz.
- +1 yıl
Elbette. İkizlerin bile farklı bir çok yönleri vardır.
Diziler & Filmler konusunda 333 cevap paylaştı. İzlemedim ama bazen izlemediklerimiz güzel çıkıyor. Fırsatım yok her hafta izlemeye.
13 Yorumla- +1 yıl
Olunca bakın.
- +1 yıl
Peki ☺️
Evet Türk dizilerinden beklentimin kat kat üzerinde bir dizi beğenerek takip ediyorum umarım aptal yaz aşk dizilerini izleyen insanlar izlemiyor diye final vermez
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır, baya kaliteli bir izleyiciye ulaştı
Evet izliyorum. Gayet güzel bir dizi. Pınar Denizin canlandırdıgı kadın gibi güçlü birer Ceylin oluruz inşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Bu herkesin kendi elinde.
+1 yılTelevizyon yok bizde 😂ondan dolayı dizilerle de pek aram yok
14 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel, sohbet vardır o zaman.
- +1 yıl
Hayır yok herkes telefona gömülüyor malesef😐
- +1 yıl
Telefonları toplayın.
- +1 yıl
Tamam
İzlemedim tavsiye ediyorsan izleyeyim
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle tavsiye ediyorum, muhakkak izle ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
+1 yılDizi izlemem kanalla anlasmami yaptiniz😂😂😂😂😂😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Evet, reklam için anlaştık 😂
- +1 yıl
Reklamlarda güzel para var ben reklama çok para verdim zamanında👍😂
- +1 yıl
Bende reklamdaki parayı görünce atladım bu alana 😂
- +1 yıl
👍 🤗 reklamın iyisi kötüsü olmaz sizin diziyi annem izliyor çok övdü 😂anne neden bu kadar ovuyorsun sana paramı veriyor kanal dedim beni azarladı😂😂😂
- +1 yıl
Anneniz gizli ortağım 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
İzliyorum harika bir dizi.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet, bozulmazsa süper.
+1 yılKonusunu çok sevdim, fırsat bulursam baştan başlayacağım
00 YorumlaHiiğç izlemedim ama ben de Gönüldağı nı tavsiye ederim🙂
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBen de intenetten izliyorum:) bu sabah 1. bölümü izledim ama 2 yoktu 🙄
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet, alışılmış dizilerin dışında.
11 Yorumla- +1 yıl
Senarist felaket yazmış
- Diziler & Filmler konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılIzlemedim daha ama izleriim
15 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim.
- +1 yıl
Tavsiye etme istee yaa 😅 tavsiye edildigi zmn izlemiyorum ben
- +1 yıl
Tavsiye etmiyorum geri aldım 😂😂
- +1 yıl
Tamam o zaman 😂😏
- +1 yıl
😂
+1 yılİzliyorum baya sürükleyici konusu.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede.
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurtlar Vadisi sonrası dizi izlemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
O dizi efsaneydi.
+1 yılDizilerden nefret etmişim zaten izlemem
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılDizilerle pek aram yok
11 Yorumla- +1 yıl
Benimde öyle ama bu dikkatimi çekti.
Hiç izlemedim ilk defa duyuyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten daha 3. Bölüm yeni yayınlandı.
- Diziler & Filmler konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEvet izliyorum güzel bir dizi...
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılBiraz baktım kız çok bağırıyordu kapattım😬
11 Yorumla- +1 yıl
Televizyonun sesini kıssaydın :)
+1 yılİzlemiyorum, merakta etmiyorum açıkçası.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben merak ettim, gayet güzel.
+1 yılYok, izlemedim. TV izlemeye fazla zamanım olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım.
güzel dizi gerçekten. böyle dizileri seviyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bende bu diziyi beğendim. Kaliteyi bozmazlarsa izlemeye devam edeceğim.
Diziler & Filmler konusunda 876 cevap paylaştı. Hayır, başka bir dizi izliyorum şu an.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir dizi izleyen diğerini izleyemez kanunu TBMM de iptal edildi 😂😂
Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Türk yapım tercihim değil
11 Yorumla- +1 yıl
Ben seviyorum bizim yapımları.
İzliyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel dizi
+1 yılyokk
22 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim.
- +1 yıl
izledim 1: bölümü vaktim yok
+1 yılYok izlemiyorum ben
11 Yorumla- +1 yıl
Peki.
+1 yılBayılıyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel.
Diziler & Filmler konusunda 746 cevap paylaştı. Hayir izlemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Dizi merakınız varsa tavsiye ederim.
+1 yılÇok sevdim izliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel.
+1 yılHayir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben izliyorum.
- +1 yıl
Konusu ney? Merak ettim acikcasi
- +1 yıl
Ailelerin ilgileniyor gibi yaptıkları iki ayrı çocğuğun bulaştığı bir olay. Gençlerden biri ölürken diğeri şiilişkili olduğu için gözaltında. Cinayet ve ilgilenilmeyen çocukların kimlerin eline düşeceğini, ailenin sosyal veya makamsal noktasının en kadar önemsiz olduğunu anlatan bir dizi.
+1 yılHayır izlemedim..
14 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye ederim.
- +1 yıl
Hangi gün
- +1 yıl
Pazar 20.00 de
- +1 yıl
Geçen sezon teşkilat izliyordum pazartesi günüydü pazara almışlar ona devam ediyorum. Tavsiyeniz için çok tesekkür ederim
- Diziler & Filmler konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılİzlemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Sosyal ve aile içi mesajları mükemmel.
- +1 yıl
İzleyebilirim, sanırım çok geç kalmadım, henüz üç bölüm yayınlanmış.. Öneri için teşekkür ederim
- Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılİzlemedim. Kaç dakika?
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaHayır izlemiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!