Güncellemeler
+1 yıl
Oysa ben biliyorum animelerin muhteşem hikayeleri, karakterleri ve aksiyon sahneleri var ama maalesef gerçek hayata çok fazla alışmışım.
Sevmeme sebebim haddinden fazla büyük gözlere ve garip saç stillerine kafayı fazla takıyorum gerçek hayata o kadar alışmışım ki bir türlü sevemiyorum ama sevmeyi istiyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben seviyorum 200 bölüm izlemedim nası sevmeden 200 bölüm izledin tuhaf
Sevme umudu işte...
Zorla sevme olmaz zaten reis ben ilk izlediğimde sevmiştim. Sevmesem izlemezdim
Yok ben de ilk izlediğim de acayip sevmiştim hatta o kadar sevmiştim ki habire yeni bölüm izliyordum ama sonra nedense birden bire çizimlere takmaya başladım ve sevmez oldum
Baska serilere hoşuna gidenlere bak reis sende. Manhwa çizimleri çok güzeldir. Renkli mangalar bayılıyorum. Animelerden daha çok sarıyor
Sağol reis
Zaten manga ve manhwa okuyorum onlar animenin aksine baya sarıyor
Umarım sadece okursun onların novellari var. Senaryo sadece ilgini çekiyorsa kötü çevirilerle İngilizce olarak onlari bile okuyorsun
Çizimlere takılmaya devam edersen asla sevemezsin
Doğru söylüyorsun da gerçek hayata aşırı alışmışım ama ben biliyorum animeler muhteşem hikayelere, karakterlere, aksiyon sahnelerine sahip ama dediğin gibi çizimlere çok fazla kafayı takıyorum
Manga okumayı deneyebilirsin Belki Japonca dublaj yüzündendir çizimlere bu kadar takılacağını düşünmüyorum , Eğlenceli bir şeyler istiyorsan Grand blue tavsiye ederim animesi de var Ama Mangasıda Muthiştir
Hayır aksine Japonca dublaj aşırı iyi
Ve bir de manga okuyorum işte ondan zevk alıyorum
sevmediği birşeyi niye izler ki insan
Sevme umuduyla...
popüler kültür kölesi
O ne demek aga?
yani işte herkes anime izliyor popüler diye sen de sevmesen bile kendini izlemek zorundaymış gibi hissediyorsun , sevmeye çalışıyorsun
Haklısın
Sevmediysen izleme
Yokkk
izleme