Hemen hemen korku filmlerinin hepsini izlemişimdir. 😬🎬🍿🌸

Hemen hemen korku filmlerinin hepsini izlemişimdir. 😬🎬🍿🌸

Netfixte soluksuz izlediğim birçok dizi var. Mesela
1. The Fall : senaryosu ilgimi çektiği için denemek istedim. İlk başta aşırı durağan gelmesine rağmen filmleri asla yarı yolda bırakmadığım için prensip meselesi devam ettim. Biraz şaşırdım, çokça gerildim diyebilirim. Ortalamanın üstündeydi bana göre.
Dizi ise Night Agent günlük bir bölüm atıyorum çerez niyetine. Bir oturuşta da bitirebilirim ama yavaş yavaş olmasını istiyorum. Neredeyse her filme bir şans veririm. Korku ve gerilim bir adım önde tabi 💫
Ben en çok izlediğim sevdiğim filmler bunlar
The Irishman
Roma
Marriage Story
Da 5 Bloods
Enola Holmes
Extraction
The Trial of the Chicago 7
Uncut Gems
The Social Dilemma
Okja
Klaus
I'm Thinking of Ending Things
13th
Mudbound
The Two Popes
To All the Boys I've Loved Before
Bird Box
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
The Kissing Booth
Bright
The Old Guard
The Platform
Spencer Confidential
War Machine
Always Be My Maybe
Set It Up
The Babysitter
The Half of It
Murder Mystery
Triple Frontier
The King
The Highwaymen
Beasts of No Nation
Velvet Buzzsaw
The Laundromat
The Siege of Jadotville
Mowgli: Legend of the Jungle
Outside the Wire
El Camino: A Breaking Bad Movie
Project Power
Film -Level 16 / harikaydı konusu bir kız yurdu var bu yurt kademe kademe ilerliyor yaşlara göre yani ve bu kızlara küçük yaşlarda söylüyorlar 16 (18 de olabilir tam hatırlamıyorum) yaşınıza geldiğinizde sizi evlat edindirecegiz diye ama aslında çok farklı bir plan işliyor bu yer spoiler vermeden bu kadar jdagjgfa
Dizi çok var isim olarak soyliyim bunlarida aklıma gelenlerden wednesday All of us are dead Snowdrop Teen wolf...
Cevap
10Cevap
Kore dizilerine bayılırım 😅 Birde gündemde olan alt yazılı filmler diziler arasından seçmece yapıp izliyorum hep. Ama Squid Game ikinci sezon yayınlanırsa soluksuz izleyeceğim 👀
Vikings güzel tarih/dram sürükleyici dizi yalnız sevgiliyle izlendiğinde volkanik patlamalar olabilir 🙈
How To Get Away With Murder dizisini soluksuz izlemiştim. Bir de The Good Place.
Netflix te tok ama drag me to hell var korku filmi seviyorsan
şu an yok ama eğer herhangi bir dizi/filmde oynasaydın sanırım o dizi/filmin bütün bölümlerini izlerdim
Polisiye seviyosan the blacklist'i tavsiye ederim her bölümün sonunda otomatik olarak diğer bölümü açma hissi uyanıyo içinde
Fi ( Can Manay ) , Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı ( Ahmet Abi ) 🤩🎥😂😂😂😂😂😂😂
365 gün serisini izlemiştim devamını bekliyorum 😊
Cennet mahallesi izliyom jshs
Şu an öyle bir dizi yok
Squid Game The Queen’s Gambit Aşk101
Wednesday vardı.
Dark, Wednesday, 1899, Better Call Saul
Korku gerilim paranormal hepsi
Türk diziler
Narcos sarmıştı
you güzell
You sarıyo