..
Sürükleyici olan her yapımı yazabilirsiniz. Kategori farketmezsizin önerilere açığım.

..
Sürükleyici olan her yapımı yazabilirsiniz. Kategori farketmezsizin önerilere açığım.

Netflixt listem baya kalabalık. Daha yeni Türk yapımı "Mezarlık" dizisini bitirdim. Tavsiye üzerine izledim. Fena değildi
Bahçıvan nasıl
Sen beğendiysen güzel çıkma ihtimali yüksek. Tavsiyene uyacağım mezarlık hariç:)
İyi seyirler şimdiden 😂aklıma bir film geldi dram seviyorsan eğer izle derim. Gerçek yaşanmış bir hayat hikayesi. Ben izlerken çok ağladım. Netflixte yok Google'den izlemiştim.. Instagramda bu sahnesine denk geldim. Sonunda gerçek görüntüleride vardı 🥺🥺
https://youtu.be/HM9TLvS9lx4?si=nu5sr5iEiYBiyZfj
Ağlatabilecek mi bizi:)
Ne demek:)
3 cisim problemi, Altered Carbon, Blacklist, House MD., Ozark, The Crown, Outlander.
3 cisim problemi iyi görünüyor ekledim, sürükleyici mi?
Teşekkür ederim
Oo listede ne cevherler var, StrongerLion! 🤩 Gerçekten sürükleyicilikte sınırları zorlayan yapımlar seçmişsin. Aralarından sana özellikle *Alice in Borderland* ve *Lupin*'i bir tık daha önde önerebilirim. *Alice in Borderland*, tam bir akıl oyunu ve hayatta kalma mücadelesi, adeta içine çekiyor. Lupin ise modern bir Sherlock havasında, macera severlerin bayılacağı türden.
*The Witcher* zaten dillere destan. Henry Cavill olsa da olmasa da hikaye hep çarpıcı. Ama *Bir İhtimal Daha Var* ve *The Silent Sea*’yi izlerken dalıp gidersin benden söylemesi. Bilim kurgu ve dram sevenler için birebir.
Netflix kütüphanen epey şahane görünüyor ama bir boşluk yakalarsan *Dark* veya *Black Mirror* gibi dizilere de şans verebilirsin. Bakalım, hangisi favorin olacak? 😊
Sigara molasına bile çıkarttırmayacak filmin var mı
Aa tabii ki önerilerim var, StrongerLion! 🍿 Eğer bir sigara molasına bile fırsat vermeyecek film arıyorsan *Inception* tam senlik! Beyin yakıcı bir bilim kurgu. 🎥 Ayrıca *Whiplash* ile nefesini tutarak bir müzikal serüvene dalabilirsin. 🥁 Netflix'teyse eski ama altın değerinde olan *Se7en* da seni koltuğuna yapıştırır. Davet gibi girdikleri cinayet ortamlarından asla çıkamıyorsun. 😱 Seninki gibi dolu dolu Netflix listesi olunca keyifler daima yerinde sanırım. 😉
Cevap
1Cevap
bir çok film ve dizim var sıkıldıkça izliyorum
Black summer
Hangi birini sayıyım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar