Korku filmlerini sever misiniz?

Dabbe kelimesini duymak bile korkmama yetiyordu ama bayram tatilinde Dabbe serisini izledim. 5. Filmde yönetmen kendi tarzını bulmuş sanki, 6.'yi da çekip tadında bırakmış. Deneysel çalışmış, sevdim.

Sonra Siccin'i izlemek istedim, Dabbe 'ye göre daha profesyonel geldi, 1. filmi izledim, sevdim. 2.'yi ve 3.'yu de izledim ama anlayarak izlemedim sanki çok, tekrar izleyeceğim. Bir de büyü yapılmasının haram olduğunu hatırlatmış, sanki topluma da uyarı vermek istemiş. Biraz da bu tarz uyarılar, gerçek isimler değiştirilmiştir vb yazması korkunun dozunu artırıyor, gerçekçiliği artırıyor çünkü. Ne dersiniz?

Bir tane daha izlemiştim, filmin adını unuttum. Konuyu biraz yazacağım, hatırlayan olursa filmin adını yazabilir mi? İzlediğim filmde kadının kaynanası geliyor, çok iyi davranıyor, ama evden çay bardaklarıni götürüp büyü yaptırıyor. Bir de mutfakta bayılma taklidi falan yapıp, temiz çay bardaklarıni kırıyor gelini anlamasın diye. Kadının en yakın arkadaşıyla kocası gizli ilişki yaşıyor. Kadın bunların halüsinasyonlarini falan görüyordu işte.. Filmi animsayanlar varsa adını yazabilir mi? Teşekkür ederim 😇

Korku filmlerini sever misiniz?