Zindan Adası,
Pi'nin Yaşamı ve
İnception (Başlangıç)
Bir türlü anlayamadığım filmler
Sizin izleyip anlamadığınız filmler hangisi
Zindan Adası,
Pi'nin Yaşamı ve
İnception (Başlangıç)
Bir türlü anlayamadığım filmler
Sizin izleyip anlamadığınız filmler hangisi
Yazdığın filmler herbiri başyapıt. İlk izlemede anlamak zor evet ama filmlerin içine girince ne anlatmak gerektiğini gerçekten çok iyi anlıyorsun. Inception rüya içinde rüya vardı. Hangisi gerçen aklını karıştırıyor adamın bu tarz filmlere bayılıyorum. Ben de sana bir örnek vereyim istersen. Dövüş Klubü. İlk izlendiğin de herkesin kafasını karıştırmıştır eminim ki. 🙂
Doğru. Kafa eski olunca anlamakta zor oluyor filmleri.
pinin yaşamın da kaplan aslında pi maymun pinin annesi sırtlan denizci zebrada o et yemeyen hintli yani çocuk herkesi yemiş. ben ah belinda diye bir film vardı onu hiç anlamadım anlamakta istemiyorum
Cevap
2Cevap
Tenet filmi va r
Zindan adasında maalesef hastaymıs kabul etmek istemesemde başlangıçta sonunu yönetmen izleyiciye bırakmış ama bence rüyaydı ayrıntılara bakıp rüya olduğunu anlayabilirsin arafta kaldı bence
Başrol hastaydı ama ben ilk baştan onun gözünden izlediğim için onu zorla deli yerine koydular zannetim ama öyle değilmiş inanmak istemedim 🙈 en sonda da tamamen labatomi olmaya gitti yani tüm o gerçeklerle yüzlesmek çok zor geldi her şeyi uhutmayı seçti bitkisel hayatta verilen şokla
Karısı hastaydı ama karısı 3 çocuğunu suda bogdugu için leonardoda da karısını öldürüyor o anki panikle en son kendisi de deliriyor olanları başka bir şekilde kafasında kurguluyor kendisini dedektif olarak o hastanenin olduğu yere geldigini zannediyor ve sonradan o doktorların onu zorla deli yerine koyup delirttini ve Zorla orada tutacagını zannediyor ama hep hastanede tedavi görüyormuş en sonda bunu anlıypr bununla yüzlesmek çok zor geliyor ve her şeyi unutmak için bitkisel hayata geçiren labatomi diye bir işlemi yapmayı kabul ediyor yani üzücü bir son
Zindan adası basrolun savaş sonrası akıl hastası olması ve onu tedavi etmek icin sanki dedektifmis gibi hareket edilmesini konu alıyor
Inception ı birkac kere izle sonra anlayacaksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?